- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
kafasında bitirdi belki ama kalbinde bitiremedi oda kafa karışıklığı yapıyorHariko bence kafasında bitirdi bu evliliği,ben öyle hissediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafasında bitirdi belki ama kalbinde bitiremedi oda kafa karışıklığı yapıyorHariko bence kafasında bitirdi bu evliliği,ben öyle hissediyorum..
aynen canımkafasında bitirdi belki ama kalbinde bitiremedi oda kafa karışıklığı yapıyor
inansam hakikaten o hissiatı alsam olurum beferim.. yuva bu kolay bozulamıyor işte ://ikna olasın var mı senin peki
tam öyle yine aradı.. msjlar dur durak bilmiyor.. ben senden vazgeçmem diyor..Rüzgarlı hava neti etkliyor tabi..
Pişmanlık var sanki eşinde,barışma çabası içnde şu anda.
onun kesinlikle değişmesi gerekli.. bu adamı istemiyorum ben.. kendisine de dedim binlerce kez..İkna oldun diyelim değişen bişeyler olacakmı senin yada onun açısından.
veremiyorum suhancığımduygusal hatunum benim.tam bir balıksın.böyle durumlardakalbin ve mantığın eşit olsun.karar veremiyorsan en iyisi beklemek
kafasında bitirdi belki ama kalbinde bitiremedi oda kafa karışıklığı yapıyor
inansam hakikaten o hissiatı alsam olurum beferim.. yuva bu kolay bozulamıyor işte ://
bir de benim 2. evliliğim ...
bana daha ağır bir boşanma olduğunda.. inan bunları bile geçtim düşünmedim.. kim ne derse desin dedim.. o kadar oldum yani.. ya tek şey, sevgi ile aile olmak.. ben başka bir şey istemedim ki.
ona da dedim bilmiyorum..azcık üstüne gitse hariko ikna olur bence
yanacıkarından öperim senin yaaa .. nasıl da güzel yazmışsın ablacığımSevmeyle alakalı değil bence,yaşadıkları ve beklentileri onu evliliğini bitirmeye yönlendirdi .
Yoksa sevipte ayrılan çok insan var.
işte böyle oldu beferim ://hariko çok hassas bir insan onun hayalleri var düşünceleri vardı o yıkıldı işte
tam öyle yine aradı.. msjlar dur durak bilmiyor.. ben senden vazgeçmem diyor..
seni bırakmam çok seviyorum sen benim eşimsin diyor.. ://
beni almaya sen gel evimize beraber geçelim vs.. vs..
onun kesinlikle değişmesi gerekli.. bu adamı istemiyorum ben.. kendisine de dedim binlerce kez..
yalandan da olsa beni özlediğini söyle diyor yaa..
ben çok özledim.. yüzüğümü parmağımdan çıkarmadım ...
veremiyorum suhancığım
karar veremiyorum...
ne yapcam bilmiyorum..
yeniden aynı şeyler of yaaa ://
ya da yeniden ilk hali ile beni çok çok seven adam
balığın dibiyim ben kahretsin yaa
yanacıkarından öperim senin yaaa .. nasıl da güzel yazmışsın ablacığım
vallahi ben de öyle..Ben biraz katı düşünürüm evlilik boşanma olaylarında,bazı şeyler olmuyorsa zorlamanında manası yok bana göre.
vallahi ben de öyle..
piişman çk pişman...
yurt dışı iş ayarlamış sen bennden ayrılırsan ben durmam buralarda diyor...
özlemedim valla ablacığım ne yalan deyim.. kendisine de söledim de yalandan olsa formaliteden olsa söle diyor bana.. ne özlemi.. kavga gürültü bencilliklerinden başka bir şey yaşayamadım ki..
işte bu yüzden kararsızım çok kez yaşandı inandım bir daha bir daha..
bu süreç bana ders oldu diyor..
yok bebek için de doktor buldum seni oraya götüreceğim diyor
ya ben ne yapacağım yaa