• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hepinizden Allah razı olsun.. tek tek.. yanımda olduğunuz için binlerce teşekkürler..
aklınıza gelirsem dua edin.. yanlış karar vermek istemiyorum yine yeniden ://

hepinizden Allah razı olsun.. tek tek.. yanımda olduğunuz için binlerce teşekkürler..
şimdi o saçma sapan bir psikolojiye girdi kusura bakmasın 20 gün askerlikte çokta abartmasın böyle
bence eve gelsin tek tek konuşun yüz yüze oyle çözün işinizi

aynen hemen atağa geçiyor saten...
bana diyor ki beni almaya gelirsin memlekete geçeris buradan bir kaç gün vakit geçiririz..
bak yaa..
dedim normal bir evlilik içinde miyiz biz ne demeye sizinkilerin yanına gideceğiz..
benim eşyalarm orada diyor..
tmm da sen de tek benimle aylarca bir arada kalamayacak..
durumları düzeltemk adına insan bir program yapamaz mı madem yaa..
adam halen memleket aile diyor.. bu halde gidilir mi?
gidilir de normal bir şey yokmuş gibi nasıl davranır insan ?

Niye memleketi yani..

Her zaman yanındayız kuzucum ne zaman derleşmek istersen.

evet yani 20 gün ne kadar abarttı millet
eskiler 3,5/4 yıl gitmiş bir gitmeye telefon yok mektup yok zor şartlar
şimdi oyuncak oldu ki devletin bu politikasını hiç sevmiyorum.

Beleşe askerlik yani,o eğitimler alınacak o silahlarla talimler yapılacak bir kere.
Ver dünya parayı git olmayan ne yapsın.

Ben karşıyım buna..

sesim travesti gibi çıkıyor
gece öksürükten uyuyamadım.
daha önce yaptığım tüm iyi şeyler bu sefer işe yaramıyor.
geçmesi için dua ediyorum.

selam kızlar..
oy beferim bir iyileş yaa..
çok iyi hasta bakıcılık yaparım keşke yakın olsaydık.. çok geçmiş olsun çook..

ya benim yerim halen netleşmediğinden böyle ara ara geleceğim..

bu arada beferim gelsin askerden evine konuşun demişsin.. o da böle diyor.. ama ben kabul edemem onu eve.. ben çok kırgınım.. biz yılbaşını karı koca olarak eş olarak ayrı geçirdik.. o ailesi ile memlekette ben ailemle burada.. askere giderken asker alışverişinde çocuk gibi kloni halinde ailesi ile yaptı her şeyini..
bu zamanlar benim için kıymetli olan zamanlar.. ve kabul edemediğim için hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum...
biz aileydik bizz.. anlatamadım adama.. ben yanında olmalıydım benim yanımda olmalıydı.. bu denli beni kendinden ayrı edecek hainlik kötülük kötü bir söz etmedim ben ona..

selam kızlar..

bu arada beferim gelsin askerden evine konuşun demişsin.. o da böle diyor.. ama ben kabul edemem onu eve.. ben çok kırgınım.. biz yılbaşını karı koca olarak eş olarak ayrı geçirdik.. o ailesi ile memlekette ben ailemle burada.. askere giderken asker alışverişinde çocuk gibi kloni halinde ailesi ile yaptı her şeyini..
bu zamanlar benim için kıymetli olan zamanlar.. ve kabul edemediğim için hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum...
biz aileydik bizz.. anlatamadım adama.. ben yanında olmalıydım benim yanımda olmalıydı.. bu denli beni kendinden ayrı edecek hainlik kötülük kötü bir söz etmedim ben ona..
işte o vakitler geldiler senin adama çocukluğu tuttu canım.
zamana bırak zaman herşeyin ilacı

selam kızlar..

zaman sadece zmann sezen geldi aklıma.açıpta dinleyeyim

Back