- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
tabi net değil zaten ablacığım
şartlar sunar mı seven bir adam ?
Bal gibde sunar merak etme,doğalarında var bunların.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi net değil zaten ablacığım
şartlar sunar mı seven bir adam ?
aynen beferim..
bana şart koyuyor yok oturduğumuz evden başka bir semte taşınacağız..
kimse ile görüşmek yok.. arada bir..
ki kendisine de dedim.. biz zaten hep yalnızdık.. kimse yoktu ki yanımızda.. biz tekiz hep dedim.. bunun evle ne alakası var.. sevgi bir olunca yaşam alanının ne önemi var ?
öyle değil mi ?
yani arada bir görüşürüz diyorDelimi ne ne demek görüşmemek.
yani arada bir görüşürüz diyor
ay dünden beri kötü nette de var hatlarda da var..Çok şey istiyor ne demek arada bir görüşürüz.
Net ağırlaştı bu aralar mesajlar zor gidiyor hava kötü burada ondan herhalde..
eve geçtikten sonra toparlanamadız gibi.bazı erkeklere ağır gelebiliyor öyle bişeyde olmuş olabiliray dünden beri kötü nette de var hatlarda da var..
ya çok çıkmazdayım bilemedim ablacığım
suhancığım öteki evde de sorunluyduk biz ama... bunun evle bir alası yok ki ://eve geçtikten sonra toparlanamadız gibi.bazı erkeklere ağır gelebiliyor öyle bişeyde olmuş olabilir
bilemedimki kuzu.belliki ters giden bişeyler var.uzun bir süre görüşmeyip şimdi seni araması tuhaf.babası gelecekti ona ne dedi.karar senin tabi.benim anladığım sende hala ona karşı ufakta olsa bişeyler var.suhancığım öteki evde de sorunluyduk biz ama... bunun evle bir alası yok ki ://
ikna olasın var mı senin pekibaba gelmedi... konuşmadık hiç..
ya benim içimde korku var suhancığım
beni ikna etmeye çalışıyor yeniden başlayalım diye
ay dünden beri kötü nette de var hatlarda da var..
ya çok çıkmazdayım bilemedim ablacığım
baba gelmedi... konuşmadık hiç..
duygusal hatunum benim.tam bir balıksın.böyle durumlardakalbin ve mantığın eşit olsun.karar veremiyorsan en iyisi beklemekbaba gelmedi... konuşmadık hiç..
azcık üstüne gitse hariko ikna olur benceikna olasın var mı senin peki
güzel soruİkna oldun diyelim değişen bişeyler olacakmı senin yada onun açısından.
güzel soru
bencedeazcık üstüne gitse hariko ikna olur bence
bencede
zaten çok seviyor sevmese insan daha çabuk vazgeçer
hariko çok hassas bir insan onun hayalleri var düşünceleri vardı o yıkıldı işteSevmeyle alakalı değil bence,yaşadıkları ve beklentileri onu evliliğini bitirmeye yönlendirdi .
Yoksa sevipte ayrılan çok insan var.
hariko çok hassas bir insan onun hayalleri var düşünceleri vardı o yıkıldı işte