• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet ben de öyle diyorum beferim..
vicdan başka bir şey rahatım ama
hırslanmadan da edemiyorum
ne edepsiz kadınlar var
ve bunları çeken herifler
yani bu kadar ne oldu da bu kadar kötü biri çıktı bu beni accayip geriyor hırslanıyorum
valla bir acayip hisler içindeyim
içinde sevgiden özlemden başka her şey var yaa
haketmedim tek bildiğim
az önce halası ile konuştum
herkes bu kadar sevip sayarken beni annesi ve kendisi yok sayması çileden çıkarıyor beni beferim
sakin sakin sakin harikamo die die bir hal oldum
azcık durul sakin kafayla düşünmeye ihtiyacın var.yanına kar kalsın istemiyorsun dur bekle bakalım.

kış burdayım diyor.afiyet olsun.yılbaşı nasıl geçti çok konuşamadık.kzucuk nasıldı

Kış geç geldi ama tam geldi buraya.
Yılbaşı iyiydi kuzucuğa noel baba kıyafeti almıştım giydirdim annesine süprüz yaptık nasıl kahkahalarla güldü varya.
Büyüdü oda çok yaramaz her yerde eli var sürekli karıştırma halleri yani :KK53: bide annenneee diyor bana canı isterse yoksa nene diyorda.

Kış geç geldi ama tam geldi buraya.
Yılbaşı iyiydi kuzucuğa noel baba kıyafeti almıştım giydirdim annesine süprüz yaptık nasıl kahkahalarla güldü varya.
Büyüdü oda çok yaramaz her yerde eli var sürekli karıştırma halleri yani :KK53: bide annenneee diyor bana canı isterse yoksa nene diyorda.
:KK70::KK70::KK70::KK70:oyy kurban olsunlar verene nenemi diyor

Geçmiş olsun befercim zencefil bal limon karabiber karışımı yap iç,boğazlara iyi gerliyor.

Herşey olacağa varır derler,sen elinden geleni yaptın gerisini havale et derim.

Sakin olacaksın askerliği bitsin gelsin gereğini yap hiç uzatmayın bu işi artık.
evet abla içiyorum çok iyi geliyor.
bugn daha iyiyim çok şükür

selam kızlarrr
dün askerden beni aradı
sadece sesimi duymak için napıyosun demek için aramış
şaşırdım
bir aydır aramadı sormadı

selam kızlarrr
dün askerden beni aradı
sadece sesimi duymak için napıyosun demek için aramış
şaşırdım
bir aydır aramadı sormadı
onu en iyi sen tanıyorsun canım.burdan yorum yapmak biraz zor oluyor.nasıl hissettin sesini duyunca

valla ne yaptığını anlamış değilim.. ne hissettim hırslanmıştım çok arayınca hırsım geçti...
konuşuyoruz az önce yine konuştuk bizim olmaz bu saatten sonra.. kendisine de dedim bana karşı içinde bir şey yok..
olsa sen duramazdın bunca zaman.. benim tanımış olduğum sen değilsin dedim..
sen beni bitirmişsin ben anlayacağımı anladım dedi.. kapadık

valla ne yaptığını anlamış değilim.. ne hissettim hırslanmıştım çok arayınca hırsım geçti...
konuşuyoruz az önce yine konuştuk bizim olmaz bu saatten sonra.. kendisine de dedim bana karşı içinde bir şey yok..
olsa sen duramazdın bunca zaman.. benim tanımış olduğum sen değilsin dedim..
sen beni bitirmişsin ben anlayacağımı anladım dedi.. kapadık

Kaçamak yapmış cevap olarak.
Topu sana atmış yani..

çocuk işimi bu ya Allah'ım ya
aynen beferim..
bana şart koyuyor yok oturduğumuz evden başka bir semte taşınacağız..
kimse ile görüşmek yok.. arada bir..
ki kendisine de dedim.. biz zaten hep yalnızdık.. kimse yoktu ki yanımızda.. biz tekiz hep dedim.. bunun evle ne alakası var.. sevgi bir olunca yaşam alanının ne önemi var ?
öyle değil mi ?

Back