• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bende kendime plan yaptım şimdi
  • Her ay bir sonraki ayın kredisinin en az 4/1 ini bankada tutacağım böylece sıkıntı yaşadığım ay bir kısmı bankada olacak. 1.650 tl ev kredinin en az 400 - 450 tl bankada hesapta kalacak.
  • Her ay kredi kartından 0,5 gr altın hesabına otomatik kesiliyor
  • Bu yıl için bana gelir getirecek bir kira getirisi olan ev planlıyorum (max 100-120 bin arası).
  • Bu ay bir yıllık arabanın ve evin vergi borçlarını ödedim 2020 her ikisini de zamanında ödemeyi planlıyorum.

• Evin içine tadilat gerekli ama epey maliyetli bir olay bu.
  • MUTFAK İÇİN 20 BİN
  • SALON İÇİN 15 BİN
  • YATAK ODASI İÇİN 10 BİN GEREKLİ ORTALAMA
bu yazdıklarımdan sonra her ay kredi hesabıma +300/+400 fazla yatırdım yani hedefe önce başladım.
bu kasım ayında yazdıklarımdı ekliyorum
+

• her gün en az 2,5 lt su
  • evin ve işin daha düzenli ilermesini sağlayacağım.
  • iş yerinde bugünün işini yarına bırakmayacağım.
  • evin pvc lerinin değişimi yapılması ve demir 2.kapı yapılması gerekli ilk 6 ay bunları yaptırmayı hedef koyuyorum kendime.
  • her mart ayında altın indirim çadırından ufak tefek şeyler alıyorum.yine kendimi biraz kasıp almayı planlıyorum.
  • birde iş yerinde arkadaş ile ''kendini şımartma fonu'' ona başlayacağız her ay 50 tl bir tarafa ayırıp bir birikimden sonra kendime harcamayı planlıyorum.
benimde aklımda ara değişimi ve yeni ev var bakalım.yeni evi gittiğim yerden almayı düşünüyordum.belirsizlik baya devam edicek gibi .hayaller bahara kaldı sanki benim.şımartma fonunu bende yapacağım galiba.50 tl.150 de diğer birikimim var inş 200 atabilirim.duruma göre bakacağım

ajandaya her ay böyle bişey yapacağım.bugün nasılım?4 yada 5 durum belirledim.mutlu üzgün,sinirli vs diye.ogün nasılsam onun rengine boyayacağım. ocak ayı için kavanoz çizdim
1577966604102.webp
1577966680910.webp
1577966834404.webp1577966893624.webp

Neysesakinim Neysesakinim genelde ekonomik anlamda planlar yapmışsın.kişisel gelişim vs aklında varmı bişeyler.senin zevklerine güveniyorum takip edeceğin vlog vs.?

Neysesakinim Neysesakinim genelde ekonomik anlamda planlar yapmışsın.kişisel gelişim vs aklında varmı bişeyler.senin zevklerine güveniyorum takip edeceğin vlog vs.?
valla suhan uzağım genelde bu tür şeylere ama instangramdan bir iki sayfa takip ediyorum.
ev düzeni ve ekonomisi üzerine takip ediyorum istersen onları tavsiye edebilirim

akdenizliyim ben :KK66: çalışıyorum gündüz işyerinde akşam eve geçincede iki çocukla mesaiye devam ediyorum.hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.arada diyete odaklanıyorum vs.işte gelip geçiyor
Senin kileri de Allah bağışlasın.
Valla ben çalışan annelere çok büyük saygı duyuyorum.ben evdeyken zor yetisiyorum her şeye.
Ben de 5 aylık hamileyken işi bıraktım bi daha da çalışmadım.seneye düşünüyorum inşallah

indiripmi izliyorsun
yoo youtuden izliyorum onun reklamları ilk video açılınca parmağımla en sona kadar hiç durmadan itiyorum 30 saniye kala filan durdurup izliyorum video bitiyor ve geri başa sar oku çıkıyor o zaman tüm videoyu reklamsız izleyebiliyorum

Senin kileri de Allah bağışlasın.
Valla ben çalışan annelere çok büyük saygı duyuyorum.ben evdeyken zor yetisiyorum her şeye.
Ben de 5 aylık hamileyken işi bıraktım bi daha da çalışmadım.seneye düşünüyorum inşallah
evet maalesef zor oluyor.biyerlerden gelirim olsa sanırım bende çalışmam.iki ev kirası gibi :KK70: :KK70: :KK70: oda maalesef anca emekliliğe.emekli oluncada hiç bişey tanıdı kalmıyor.herşey zamanında güzel diyoruz da napıyoruz sanki.ayy çökmüşüm de haberim yok terapi:KK70::KK70::KK70::KK70:

evet maalesef zor oluyor.biyerlerden gelirim olsa sanırım bende çalışmam.iki ev kirası gibi :KK70: :KK70: :KK70: oda maalesef anca emekliliğe.emekli oluncada hiç bişey tanıdı kalmıyor.herşey zamanında güzel diyoruz da napıyoruz sanki.ayy çökmüşüm de haberim yok terapi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aynen öyle gençken enerji var zaman yok
Yaşlanınca zaman var enerji yok diye bi söz duymustum tam da öyle gerçekten

daha dün baktım profiline nerelerde bu hatun diyee.günaydın canısı hoşgeldin.nerelerdeydin
Hoşbuldummmm çiçeğimmm. Gelmeye çok niyetlendim ama hep bi aksilik çıktı.:işsiz:
Sonunda gelebildim :KK31:
Nasılsın, iyi misin ? :KK74:

Back