• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bu kadını çok sevmem ama okana iyi kapak yapmış:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:okan altta kalmamış tabi çok güldüm

arada bir işte atraksiyon iyi oluyor.sen neler yaparsın nerelere takılırsın.
2 kizim var onlardan biraz kafam dağılsın diye arada bdv ye bakıyorum.diger topiklere pek bakmıyorum.henuz bdv de kimseyle tanisikligim olmadığı için yazmıyorum daha doğrusu.

Bende kendime plan yaptım şimdi
  • Her ay bir sonraki ayın kredisinin en az 4/1 ini bankada tutacağım böylece sıkıntı yaşadığım ay bir kısmı bankada olacak. 1.650 tl ev kredinin en az 400 - 450 tl bankada hesapta kalacak.
  • Her ay kredi kartından 0,5 gr altın hesabına otomatik kesiliyor
  • Bu yıl için bana gelir getirecek bir kira getirisi olan ev planlıyorum (max 100-120 bin arası).
  • Bu ay bir yıllık arabanın ve evin vergi borçlarını ödedim 2020 her ikisini de zamanında ödemeyi planlıyorum.

• Evin içine tadilat gerekli ama epey maliyetli bir olay bu.
  • MUTFAK İÇİN 20 BİN
  • SALON İÇİN 15 BİN
  • YATAK ODASI İÇİN 10 BİN GEREKLİ ORTALAMA
bu yazdıklarımdan sonra her ay kredi hesabıma +300/+400 fazla yatırdım yani hedefe önce başladım.
bu kasım ayında yazdıklarımdı ekliyorum
+

• her gün en az 2,5 lt su
  • evin ve işin daha düzenli ilermesini sağlayacağım.
  • iş yerinde bugünün işini yarına bırakmayacağım.
  • evin pvc lerinin değişimi yapılması ve demir 2.kapı yapılması gerekli ilk 6 ay bunları yaptırmayı hedef koyuyorum kendime.
  • her mart ayında altın indirim çadırından ufak tefek şeyler alıyorum.yine kendimi biraz kasıp almayı planlıyorum.
  • birde iş yerinde arkadaş ile ''kendini şımartma fonu'' ona başlayacağız her ay 50 tl bir tarafa ayırıp bir birikimden sonra kendime harcamayı planlıyorum.

Tesekkurler amin insallah.Yok canım büyük 5 buçuk yaşında küçük 16 aylık
Sen neler yaparsın peki nerelisin
akdenizliyim ben ;) çalışıyorum gündüz işyerinde akşam eve geçincede iki çocukla mesaiye devam ediyorum.hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.arada diyete odaklanıyorum vs.işte gelip geçiyor

Back