Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye benim ajandamda tarihsiz.ya bir defter var önümde tarihsiz ama o çok olmuyor
amin inaşallahKIZLAR MERHABA NASILSINIZ YAZDIKLARINI OKUDUM BAYA 2020 HEDEFLERİNİZİN GERÇEKLEŞTİĞİ HATTA FAZLACA GÜZELLİĞİN OLDUĞU BİR YIL OLSUN İNŞALLAH.
Neysesakinim ıımm canıımm seni seviyorum rahatlamana çok sevindim
tarihli not almak gerekince karışıyor.niye benim ajandamda tarihsiz.
bir ara bugün ne almadın ve bugün ne aldın takip ediyordum.Neysesakinim takip ettiğin ekonomi sayfası varmı burdan
Olsun o da iyiymişTeRaPi oRDusU 03 seni görünce telapati diye okuyorum hep nickini
hoşgeldin.ara ara görüyordumum seniOlsun o da iyiymiş![]()
Hosbuldumhoşgeldin.ara ara görüyordumum seni
çok olmasada arada uğruyorum bdvye.eskiden ordan çıkmazdımHosbuldumbende seni
topigine denk gelmiştim ara sıra bdv yorumlarına da
Insani paranoyak yapıyor bazen bdvçok olmasada arada uğruyorum bdvye.eskiden ordan çıkmazdım
arada bir işte atraksiyon iyi oluyor.sen neler yaparsın nerelere takılırsın.Insani paranoyak yapıyor bazen bdv
Pek girmemek faydalı sanki :)
2 kizim var onlardan biraz kafam dağılsın diye arada bdv ye bakıyorum.diger topiklere pek bakmıyorum.henuz bdv de kimseyle tanisikligim olmadığı için yazmıyorum daha doğrusu.arada bir işte atraksiyon iyi oluyor.sen neler yaparsın nerelere takılırsın.
anladım.Allah bağışlasın kızlarını.ikizlermi2 kizim var onlardan biraz kafam dağılsın diye arada bdv ye bakıyorum.diger topiklere pek bakmıyorum.henuz bdv de kimseyle tanisikligim olmadığı için yazmıyorum daha doğrusu.
Tesekkurler amin insallah.Yok canım büyük 5 buçuk yaşında küçük 16 aylıkanladım.Allah bağışlasın kızlarını.ikizlermi
bu kadını çok sevmem ama okana iyi kapak yapmışokan altta kalmamış tabi çok güldüm
akdenizliyim benTesekkurler amin insallah.Yok canım büyük 5 buçuk yaşında küçük 16 aylık
Sen neler yaparsın peki nerelisin