Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim o an omuzumdan kocaman bir şey kalktı gitti sanki.kuzummm benimmmmm![]()
çok daha iyiyim. 1 yıl sonra bunu kabullenmem gerektiğini düşündüm artık ve dün bunu yapmasam hiç yapamazdımnasıl hissediyorsun kendini.
çok iyi etmişsin canım.senin adına çok sevindim.emin ol oda huzurla dolmuştur ve hissetmiştirdegittim o an omuzumdan kocaman bir şey kalktı gitti sanki.
çok ferahladım.
bir süre ağlamadım sonra ufak ufak süzüldü.
bir çok taş vardı üzerinde temizledim.bir tanesini bırakamadım aldım elimde geldim şimdi masamda duruyor.
giderkende aklıma geldi bir an döndüm ve 10 yıldır kullandığım bir şalım vardı siyah babamın cenazesinden beri kullanıyordum. onu mezar taşının başına sardım. anne kokusunu hissedemez ama ben oraya benden bir parça bıraktım.![]()
Allahım güç veriyor.o senin cennet kuşun.kuşunu kuzucuğunu görmen çok çok iyi olmuş.zoru başarmışsın bence.helal olsun sana.omuzundan o koca yükü kaldırmak tamda befere yakışır bir davranış.Rabbim gönlüne göre versin.2020 güzellikler getirsinçok daha iyiyim. 1 yıl sonra bunu kabullenmem gerektiğini düşündüm artık ve dün bunu yapmasam hiç yapamazdım
amin canım hepimize.kalbimiz hep güzelliklerle dolsunAllahım güç veriyor.o senin cennet kuşun.kuşunu kuzucuğunu görmen çok çok iyi olmuş.zoru başarmışsın bence.helal olsun sana.omuzundan o koca yükü kaldırmak tamda befere yakışır bir davranış.Rabbim gönlüne göre versin.2020 güzellikler getirsin
amin canımamin canım hepimize.kalbimiz hep güzelliklerle dolsun![]()
![]()
![]()
senin içinden duaya devam etmek geliyorsa devam yoksa dediğim duaya bak canımamin canım
evet duayı etmek istiyorum niye bilmiyorum.senin içinden duaya devam etmek geliyorsa devam yoksa dediğim duaya bak canım
KALBİNDEN geçeni yapevet duayı etmek istiyorum niye bilmiyorum.
ben geçen minimalde paylaşmıştım bulayım bi2020 yılı planlarınız nedir?
çok kullanışlı duruyor.ajandamadabullet jornal yönetimini uygulamaya başladım.baya hoşuma gitti.geçen senede bir iki denedim sıkıldım bıraktım.ama bu sene hep yapacağım.rahattlattı beni.çok örnek buldum ekran görünütlerini aldım.kafama göre uygulayacağım.
hiç olmazsa iki karalar rahatlatırız kendimiziçok kullanışlı duruyor.
ben daha önceki senelerde ajanda tutardım rahat olurdu ama 2 senedir yapmıyorum.
bu sene karar aldım tutacağım
ya bir defter var önümde tarihsiz ama o çok olmuyorhiç olmazsa iki karalar rahatlatırız kendimizi