• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kuzummm benimmmmm:KK200:
gittim o an omuzumdan kocaman bir şey kalktı gitti sanki.
çok ferahladım.
bir süre ağlamadım sonra ufak ufak süzüldü.
bir çok taş vardı üzerinde temizledim.bir tanesini bırakamadım aldım elimde geldim şimdi masamda duruyor.
giderkende aklıma geldi bir an döndüm ve 10 yıldır kullandığım bir şalım vardı siyah babamın cenazesinden beri kullanıyordum. onu mezar taşının başına sardım. anne kokusunu hissedemez ama ben oraya benden bir parça bıraktım. :KK200:

gittim o an omuzumdan kocaman bir şey kalktı gitti sanki.
çok ferahladım.
bir süre ağlamadım sonra ufak ufak süzüldü.
bir çok taş vardı üzerinde temizledim.bir tanesini bırakamadım aldım elimde geldim şimdi masamda duruyor.
giderkende aklıma geldi bir an döndüm ve 10 yıldır kullandığım bir şalım vardı siyah babamın cenazesinden beri kullanıyordum. onu mezar taşının başına sardım. anne kokusunu hissedemez ama ben oraya benden bir parça bıraktım. :KK200:
çok iyi etmişsin canım.senin adına çok sevindim.emin ol oda huzurla dolmuştur ve hissetmiştirde

çok daha iyiyim. 1 yıl sonra bunu kabullenmem gerektiğini düşündüm artık ve dün bunu yapmasam hiç yapamazdım
Allahım güç veriyor.o senin cennet kuşun.kuşunu kuzucuğunu görmen çok çok iyi olmuş.zoru başarmışsın bence.helal olsun sana.omuzundan o koca yükü kaldırmak tamda befere yakışır bir davranış.Rabbim gönlüne göre versin.2020 güzellikler getirsin

Allahım güç veriyor.o senin cennet kuşun.kuşunu kuzucuğunu görmen çok çok iyi olmuş.zoru başarmışsın bence.helal olsun sana.omuzundan o koca yükü kaldırmak tamda befere yakışır bir davranış.Rabbim gönlüne göre versin.2020 güzellikler getirsin
amin canım hepimize.kalbimiz hep güzelliklerle dolsun :KK200: :KK200: :KK200:

olduğu gibi alıntıladım ordan

-su içme ve yeme düzeni(aidin Salih gerçek tıp.yitik şifanın izinde)
-haftada en az 1 gün egzersiz
-haftada en az 1 defa kişisel bakım
-haftalık giyinme planı oluşturma
-aylık 1 defa ütü
-aylık yemek listesi(gerekli görüldüğünde haftalığa geçiş)
-evde minimalizm 3. Tur
-aylık ve haftalık odak noktaları belirlemek(ev+işyeri)
-oturma odasında dekorasyon değişikliği
-çocukların okul öncesi dönemi için zihinsel ve duygusal yönden gelişimlerini on planda tutan aktivite,kitap vs düzenli bir şekilde ilerletmek.
-manevi dünyam için gerekenleri düzenli yapmak(bunun için ayrıca çetele tutmaya başladım aylık -haftalık)
-5 kitap okumak
-işyerinde düzen ve insan ilişkilerinde mesafe+dedikodudan uzak
-netten iki dizi izlemek ve 10 film seyretmek
- birikim:aylık 150 defa kendi birikimim+çocukların ortak kumbarası na devam.(eşimle genel birikimimiz ayrı.2. ev gündem olabilir 2020 için.bazı değişiklikler söz konusu şuan için beklemedeyim)

Bunlar sanırım genel başlıklarım.aslından hepsi ayrı başlıkta altı doldurulacak şeylerle dolu.bazısı eksik yönlerimi ifade ediyor yapamadığım düzene sokamadığım şeyleri.özellikle ütü,işyeri vs.
aklımda olanları yazdım.hafta sonu evde üst ve alt başlıklar halinde ajandama yazmayı düşünüyorum

*işyerinde düzen ve insan ilişkilerinde mesafe+dedikodudan uzak
bu madde en önemlilerden benim için.2019 senesinde işyerinde bu konuda çok zarar gördüm.güvendiğim insanlardan fazlaca yara aldım

ajandamadabullet jornal yönetimini uygulamaya başladım.baya hoşuma gitti.geçen senede bir iki denedim sıkıldım bıraktım.ama bu sene hep yapacağım.rahattlattı beni.çok örnek buldum ekran görünütlerini aldım.kafama göre uygulayacağım.

ajandamadabullet jornal yönetimini uygulamaya başladım.baya hoşuma gitti.geçen senede bir iki denedim sıkıldım bıraktım.ama bu sene hep yapacağım.rahattlattı beni.çok örnek buldum ekran görünütlerini aldım.kafama göre uygulayacağım.
çok kullanışlı duruyor.
ben daha önceki senelerde ajanda tutardım rahat olurdu ama 2 senedir yapmıyorum.
bu sene karar aldım tutacağım

Back