• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydınlar hanımlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.sağlıklı huzurla dolu dolu nice yıllarımız olsun.:KK200: Akşamda misafirlerim gelecek yemek telaşı var fırsat bulamam gelemem çok öpüyorum sizleri :KK36:

Günaydınlar hanımlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.sağlıklı huzurla dolu dolu nice yıllarımız olsun.:KK200: Akşamda misafirlerim gelecek yemek telaşı var fırsat bulamam gelemem çok öpüyorum sizleri :KK36:
günaydın abla,
seninde yeni yılın kutlu olsun.
kolay gelsin . :KK200:

herkese mutlu seneler.
Allahım hepimizi güzel bir yıl bekliyor olsun.
başta sağlık,huzur en sonda para diyorum.:dua::dua::dua::dua:

bugün yılın son günü
bakalım 2020 bizi neler bekliyor.

Herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.
:KK200: :KK200: :KK200:
güzel bir sene olsun inş.2019un sonu bana ağır geldi karmaşık bir kafaya sahip oldum ama 2020 herşeyin netleştiği düzenimin oturduğu ve inşallah isteklerimin olduğu bir yıl olur.

6 sene olmuş siteye kayıt olalı yine bir yılbaşı öncesi idi iş yerinde sıkılmış otururken kayıt olmuştum .
:KK51:
iyi kide olmuşum:KK200:

Neysesakinim Neysesakinim hani şu mucize duaya başladığımız günden sonraki gün sana bişey anlatmıştım.sende o kişiyle alakalı bir işiniz varmı demiştin hatırlıyormusun

İYİDİR SENDEN
çok şükür iyiyim üzerimden kocaman bir yük kalktı dün çok güzel benim için zor bir şeyi yaptım.
1 ocak sabahı içimde artık gitmelisin yüzleşmelisin diyen bir sesle uyandım kalktım kahvaltı hazırladım hiç huysuzlaşmadan ve gerilmeden bir süre sonra eşime döndüm ve mezarlığa gitmek istiyorum dedim.
o kabul etmedi 1,5 saat uğraştı gitmemek için çok direndi ama baktı ki ben ısrar ediyorum gittik.

evet öyle demiştim hatırlıyorum canım ne oldu
ya ben o duayı eşimin şuanki işi için yer değişikliği tayin vs olayları için başlıcaktım.şimdi o kişiyle alakalı mevzular var.ortak iş meselesi diyeyim.ortak işleri sevmiyorum hele o kişyle asla.bu durum bizim tayin olaylarını vs tümden etkileyecek.sence başlayayımmı bu duaya.kafa perişan.

çok şükür iyiyim üzerimden kocaman bir yük kalktı dün çok güzel benim için zor bir şeyi yaptım.
1 ocak sabahı içimde artık gitmelisin yüzleşmelisin diyen bir sesle uyandım kalktım kahvaltı hazırladım hiç huysuzlaşmadan ve gerilmeden bir süre sonra eşime döndüm ve mezarlığa gitmek istiyorum dedim.
o kabul etmedi 1,5 saat uğraştı gitmemek için çok direndi ama baktı ki ben ısrar ediyorum gittik.
kuzummm benimmmmm:KK200:

ya ben o duayı eşimin şuanki işi için yer değişikliği tayin vs olayları için başlıcaktım.şimdi o kişiyle alakalı mevzular var.ortak iş meselesi diyeyim.ortak işleri sevmiyorum hele o kişyle asla.bu durum bizim tayin olaylarını vs tümden etkileyecek.sence başlayayımmı bu duaya.kafa perişan.
yeni bir işe başlarken okunacak dua diye bir yazısı vardı bence onu bul oku bu saatten sonra.
zaten duade hayırlısı olsun diye başlıyorsun niyet ediyorsun

Back