ee fikir benden çıktı ben tek gelmek istedimnerdne bakarsan bak olmadı
aslında küçük şeylerle mutlu olmayı bilen biriyim.sanırım bende eşimle birlikte yaptığım şeylerle şımarmayı seviyorum saat yani çok istediğim bişey değil aslında görüp beğendiğim sadece hayalini kurduğum bişey.aylık gelirim yüksek olsa kıyar alırdım acımazdım belkide.ama sanırım aldığım anda mutlu olurdum sonrasını sanmıyorum mutlu etsin beni.sonuçta kullandıkça sıradanlaşan bir aksesuar olacak benim içinben kalabalık ile şımarmayı seviyorum galiba
yani hepimiz bir arada yiyelim içelim mutlu olurum bunu çok severim.
ama doyumsuz olduk galiba elimizin altında herşey var hayal bile kuramıyoruz öyle değil mi
SUHAN o saati alsan ne kadar süre mutlu ederdi seni
hiç bişeye gelemiyoruz bizdenasıl edelim şimdi ne yardan ne serden geçiyorsunuz hanımlar
yok yok birazda ben düşüncesizce konuştum neyse kapatalım bu konuyuee fikir benden çıktı ben tek gelmek istedimanaçlığımızı sorgulamayalım bence.bak ben direk elenirim yoksa bu konuda tek gelmek istedim
bende akıllık bileklik alacağım işte hep sorguluyorumaslında küçük şeylerle mutlu olmayı bilen biriyim.sanırım bende eşimle birlikte yaptığım şeylerle şımarmayı seviyorum saat yani çok istediğim bişey değil aslında görüp beğendiğim sadece hayalini kurduğum bişey.aylık gelirim yüksek olsa kıyar alırdım acımazdım belkide.ama sanırım aldığım anda mutlu olurdum sonrasını sanmıyorum mutlu etsin beni.sonuçta kullandıkça sıradanlaşan bir aksesuar olacak benim için
eveett tam bir nine modunda günlük yarım saat örmek bile keyif veriyorip ne lenörgümü örüyorsun
vay beeeeveett tam bir nine modunda günlük yarım saat örmek bile keyif veriyor
yarım saat kitap okuyayım yarım saat örgü ohh değmeyin keyfime
ama her gün yapamıyorum tabiki
bende otuzumdan sonra öğrendim canım şiş tığ tutmayı bile bilmezdimvay beee
hiç bilmem
nasıl öğrendin tatlım ben motor becerilerim yok pekbende otuzumdan sonra öğrendim canım şiş tığ tutmayı bile bilmezdim
ben öğrendiysem herkes yapar. bilmiyorum bi merak geldi önce şişlerle başladım atkı bere saç bandı falan ördüm sonra şu penye iplerden bi dünya sepet ördüm sonra amigurumi yani örgü oyuncak merakı sardı onu ördüm battaniye diz üstü şal vs sıkıldıkça bişeyler ördüm hep hepsini de hediye ettim. evde nerdeyse hiçbişey yok bikaç örgü oyuncak var sadecenasıl öğrendin tatlım ben motor becerilerim yok pek
videolar var bi sürü en basit noktaları bile anlatıyorlar onlardan faydalandım canımnasıl öğrendin tatlım ben motor becerilerim yok pek
aynı kardeşim oda senin gibi oyuncak yapıyorben öğrendiysem herkes yapar. bilmiyorum bi merak geldi önce şişlerle başladım atkı bere saç bandı falan ördüm sonra şu penye iplerden bi dünya sepet ördüm sonra amigurumi yani örgü oyuncak merakı sardı onu ördüm battaniye diz üstü şal vs sıkıldıkça bişeyler ördüm hep hepsini de hediye ettim. evde nerdeyse hiçbişey yok bikaç örgü oyuncak var sadece
yaa çok güldüm buna delii yaparsın yaparaynı kardeşim oda senin gibi oyuncak yapıyor
annemde bilir yapar ama ben düz adam sami gibiyim
kız vallahi hiç becerim yok hiçyaa çok güldüm buna delii yaparsın yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?