2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yotubeden video izliyordum len ne alışverişi.tabi bazen gözüm kayıyor yandaki reklamlara

yotubeden video izliyordum len ne alışverişi.tabi bazen gözüm kayıyor yandaki reklamlara
suhan elecda nın paylaştığı bir şey vardı kendini şımartma fonu diye ben uygulayacağım. uygulayalım mı?

geçen okudum hoşuma gitti benimde.ama kendimi nasıl şımartacağımı bilemedim

kendine bilezik alırsın
eşya alırsın
kendine kendi zevkine harcarsın
konu sahibi lüks bir otelde akşama kadar vakit geçirmek diye yazdı.önce aklıma yattı sonra dedim tek başıma odada ne yapayım.en azından kocada yanımda olsa.ozaman tek başına kendini şımartmış olmuyorsun kocanda şımaracak.ee bu olmadı.bilezik vs şımartmaz beni.ruhumu okşayacak bişey arıyorum ama bulamadım henüüz

ben o kadar ayrıntılı düşünmedim .
konsere gitmeyi çok seviyorum ama herifcan sıkıntı yapıyor para yok diye en kötü bilette 100 liradan başlıyor kişi başı
tek başıma zevk almam ama para varsa herifcana derim param var hadi gidelim evet tek başıma şımarmam ama zevk alırım

ne kadar atalım aylık ve nezamana kadar süre verecez kendimize

ne kadar atalım aylık ve nezamana kadar süre verecez kendimize
ben 1 yıl dedim kendime
aylık 100 yada 50 civari düşünüyorum ama karar veremedim.
işte arkadaşı da kandıracağım. ayrı bir hesap açıp aylık harcanmasın diye gr altın yada dolarda alabilirim

ben 1 yıl dedim kendime
aylık 100 yada 50 civari düşünüyorum ama karar veremedim.
işte arkadaşı da kandıracağım. ayrı bir hesap açıp aylık harcanmasın diye gr altın yada dolarda alabilirim
benim aylık 150 tl attığım özel birikimim var.onu kendime göre harcıyorum gene kuzen doğum yapmış ordan 200 lira ona verdim işte yada abimin kızına ordan 100 lira harçlık veriyorum gibi.eşimin dahil olmadığı kısımlarda.

bak sen zaten başında yapmışşın çok ta iyi yapmışşın bence

yaa buna koptum suhancım

bak sen zaten başında yapmışşın çok ta iyi yapmışşın bence
geçen yıldan beridir yapıyorum ama bunda direk şımaracak bişeyler yapılacak.kuzene 200 lira verirken hiç şımarmadım
sanırım bi öğleden sonrayı kendime ayırıp sinemaya gidip hamburger yapıcam.nasıl amamidemde okşanmış olacak ruhumda

tehlikeli oldu
hamburger 100 yıl yemesem aklıma gelmez
ki 13 sene filan oldu yemeyeli.

tasarruf kötü bir şey değil hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…