bence çocuklarınla atla gel canımçocuklar olmasa sanırım bu hakkımı bi antep yaparak kullanırdım sizinle.bence güzel teklif
kaburgacıya götürürdüm sizi offffçocuklar olmasa sanırım bu hakkımı bi antep yaparak kullanırdım sizinle.bence güzel teklif
ama burdaki birikimde amaç sadece kendini şımartmak.burdan bakmak lazım olaya.oteli ben eledimtamam işte sen herifi herifte seni şımartır anlaşır gidersiniz
ne kadar bencilim değil mi ben çocukları at gel dedim.bence çocuklarınla atla gel canım
hakkaten şöyle bi düşündümde beni ne şımartır diye bulamadım inankiama öyle değilmineyleyeyim içinde yarin olmadığı otel odasını valla bak ciddiyim
sen mutlu olmayı unutmuş olabilir misin peki .ama burdaki birikimde amaç sadece kendini şımartmak.burdan bakmak lazım olaya.oteli ben eledimbir başıma şımarmak istiyorum.hunharca hemde
evet değiller .şuan için namümkün benim açımdaneee tamam işte kv bakmaz mi bir gün
memede de değiller çocuklar artık büyüdüler yapabilirsin bence
öyle değil miamesia
bende şimdi farkettimki yine kendini şımartmamış olacak ma ailene kadar bencilim değil mi ben çocukları at gel dedim.
anne değilim ya anlayamam tabi atladım bu noktayı pardon
nerdne bakarsan bak olmadıbende şimdi farkettimki yine kendini şımartmamış olacak ma aile
bence çocuklarınla atla gel canım
ferrr biziii kaburgacıya götüüürrrr
ama konu bırazcık bencillik değilmi zaten.şımaracak şeyi arıyoruzne kadar bencilim değil mi ben çocukları at gel dedim.
anne değilim ya anlayamam tabi atladım bu noktayı pardon
gidelim bebeğim ne zaman istersenbe
ferrr biziii kaburgacıya götüüürrrr
ip ne lenhakkaten şöyle bi düşündümde beni ne şımartır diye bulamadım inanki
sınırsız ip almak olabilr mi acaba
aslında onu diyorum bende bulamadım kendimi neyin şımartacağınısen mutlu olmayı unutmuş olabilir misin peki .
düşün bakalım seni ne mutlu ederdi
yooo öyle demek istemedim .ama konu bırazcık bencillik değilmi zaten.şımaracak şeyi arıyoruz
evet yani.çoluk çocuk kaburgacıdabende şimdi farkettimki yine kendini şımartmamış olacak ma aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?