- 20 Mart 2008
- 141.617
- 213.157
- 1.423
- 60
Evet Gece :)
Simsiyah bir şey, çok manidar bir isim koydum, inanılmaz yaratıcı :)
Ömrü uzun olsun da yesin paşam ne yapalım
ahhh ahhh kk enleri geldi aklıma.En asabi hırçın var bide:))
amin ablamDarısı sizlere suhancım
bizler sizi mutlu etmiyoruz sanırım sayın başkanımahhh ahhh kk enleri geldi aklıma.
kız burda kk'nın enleri yarışması yapılırdı hersene bu zamanlar.yani yıl sonunda.yılın üyesi,yılın en hırçını ,en asabisi,en dobrası vs ,yıla damga vuran konusu diye.hanım abla da bikaç bölümde birinci olurdu anketlerde onu dedim.en asabisi,en iyi avatar en iyi nick vs hep heresene birinci olurdubizler sizi mutlu etmiyoruz sanırım sayın başkanım
alınganlığın üzerinde acaba nedenbizler sizi mutlu etmiyoruz sanırım sayın başkanım
yok kız takıldım biraz :)alınganlığın üzerinde acaba neden
öğlen ne var menüdeacıktım
arkadaşlar gelmedi daha görüşmedik .terbiyeli köfte makarna salata var galiba.isim yazdırmadım ben dıaşrdan bişeyler söylerim belkiöğlen ne var menüde
ahhh ahhh kk enleri geldi aklıma.
amin ablam
bizler sizi mutlu etmiyoruz sanırım sayın başkanım
kız burda kk'nın enleri yarışması yapılırdı hersene bu zamanlar.yani yıl sonunda.yılın üyesi,yılın en hırçını ,en asabisi,en dobrası vs ,yıla damga vuran konusu diye.hanım abla da bikaç bölümde birinci olurdu anketlerde onu dedim.en asabisi,en iyi avatar en iyi nick vs hep heresene birinci olurdu
iyidir senmerhabaa hatunlar nasılsınız :)
evet abla ya eğlenceliydiDemi ne güzel olurdu tekrar yapılsa yine:))
Çok tatlı oluyorlar,dün dedesi ona balon taezı bişi almış ışıklı olanlarındanbende noel anne kıyafeti aldım anasının haberi yok.Yılbaşı günü giydirip süpriz yapacam.
Kk enleri varsı suhancım ondan bahsetti.
Vay be ne güzel geçerdi demi o zamanlar.
Keşke gene yapılsa.
günaydın abla.kolay gelsin.sonucu bizede yaz.geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar,bugün hastane randevum var,kbb'ye gidecem ultrason sonucunu göstercem.
Çıkıncada çarşıya gidicem işlerim var.
güzzel haberler ile gelirsin inş ablaGünaydınlar hanımlar,bugün hastane randevum var,kbb'ye gidecem ultrason sonucunu göstercem.
güzel haberleriniz olsun inşallahGünaydınlar hanımlar,bugün hastane randevum var,kbb'ye gidecem ultrason sonucunu göstercem.
güzel haberleriniz olsun inşallah
güzzel haberler ile gelirsin inş abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?