2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yook aynı ama düzelmeden düzeltmeden bir şeyi ya da bir şeyleri üstüne eke eke geldi
birden patladı ama.mesela senin kardeşlerinle olman onun bundan heberinin olmaması,senin ondan haberinin olmamaıs.yani bi süre böyle gitti ok tamam ama sen hesap sormadınmı hiç adam nerdesin diye.

birden patladı ama.mesela senin kardeşlerinle olman onun bundan heberinin olmaması,senin ondan haberinin olmamaıs.yani bi süre böyle gitti ok tamam ama sen hesap sormadınmı hiç adam nerdesin diye.
son dönemde hayır suhanım yaklaşık 15 gün
ilgilenmediğim için sormadım
onun benimle alakası olmadığından emin olduğum yerde çektim ben de kendimi ondan

son dönemde hayır suhanım yaklaşık 15 gün
ilgilenmediğim için sormadım
onun benimle alakası olmadığından emin olduğum yerde çektim ben de kendimi ondan
alakası olmadığını nasıl anladın.1 yılı geçti evliliğiniz.önce nasıldı.sonra neden değişti.hepmi alakasızdı

alakası olmadığını nasıl anladın.1 yılı geçti evliliğiniz.önce nasıldı.sonra neden değişti.hepmi alakasızdı
aynen hep alakasızdı suhancığım
önce valla ben bile inanamıştım ne yalan deyim bu çocuk bana nasıl baktı ki demiştim şaka gibi yaaa

NAYDIN ABLA AYY BENDE PAZARLARI PEK SEVERİM TAZE SEBZELERİ MEYVELERİ ALIP DOLABA YERLEŞTİRMEK NE GÜZELDİR.

Kesinlikle pazar süper oluyor,yeni yerine taşındı dolmuşla gidiliyor artık bide dönüşü var bunun.
Limuzinimi(pazar arabamın adı) taşımak zor oluyor artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…