yook aynı ama düzelmeden düzeltmeden bir şeyi ya da bir şeyleri üstüne eke eke geldii eve taşındıktan sonra mı arttı
birden patladı ama.mesela senin kardeşlerinle olman onun bundan heberinin olmaması,senin ondan haberinin olmamaıs.yani bi süre böyle gitti ok tamam ama sen hesap sormadınmı hiç adam nerdesin diye.yook aynı ama düzelmeden düzeltmeden bir şeyi ya da bir şeyleri üstüne eke eke geldi
son dönemde hayır suhanım yaklaşık 15 günbirden patladı ama.mesela senin kardeşlerinle olman onun bundan heberinin olmaması,senin ondan haberinin olmamaıs.yani bi süre böyle gitti ok tamam ama sen hesap sormadınmı hiç adam nerdesin diye.
alakası olmadığını nasıl anladın.1 yılı geçti evliliğiniz.önce nasıldı.sonra neden değişti.hepmi alakasızdıson dönemde hayır suhanım yaklaşık 15 gün
ilgilenmediğim için sormadım
onun benimle alakası olmadığından emin olduğum yerde çektim ben de kendimi ondan
aynen hep alakasızdı suhancığımalakası olmadığını nasıl anladın.1 yılı geçti evliliğiniz.önce nasıldı.sonra neden değişti.hepmi alakasızdı
Hosgordum ablam valla ne bileyim ya zaman bana yetemiyor bir turlu isyerinde kosarak hayat yasiyorum evdede pek teli elime almiyorumHpş geldin nerelerdesin sen bakalım
Nasil bu hale geldinizkigünaydınlar..
hoş geldiinn :)
yeniden seni görmek.. daha kaybolma ay...
valla aslında boşanılacak konu değil ama karşı taraf başka şans bırakmadıbasbelasiyim
dün akşam eşyalarını topladı ve gitti
Hosgordum ablam valla ne bileyim ya zaman bana yetemiyor bir turlu isyerinde kosarak hayat yasiyorum evdede pek teli elime almiyorum
günaydınlar
günaydın abla sen nasılsınGnaydınlar suhancım nasılsın.
günaydın abla sen nasılsın
NAYDIN ABLA AYY BENDE PAZARLARI PEK SEVERİM TAZE SEBZELERİ MEYVELERİ ALIP DOLABA YERLEŞTİRMEK NE GÜZELDİR.İyiyim bende sağol,bugün üşenmezsem pazara gideceğim bakalım
GÜ
NAYDIN ABLA AYY BENDE PAZARLARI PEK SEVERİM TAZE SEBZELERİ MEYVELERİ ALIP DOLABA YERLEŞTİRMEK NE GÜZELDİR.
lumizin iyiymiş ablaKesinlikle pazar süper oluyor,yeni yerine taşındı dolmuşla gidiliyor artık bide dönüşü var bunun.
Limuzinimi(pazar arabamın adı) taşımak zor oluyor artık:))
hanım abla torun nasıl
lumizin iyiymiş abla
bakıcısı vardı dımı17 aylık oldu,tam biryürüyen tehlike kendisi h,ç durmuyor yerinde kerata yılbaşında buraya geliyor anasıyla:))
Onunda bir şanı var yani,yük taşıyor her hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?