• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar bir şey danışcam, şimdi ben bana karşı yaptıklarından ötürü watsaptan engellemiştim.. sadece watsap.. az önce baktım o da beni engellemiş sadece şirket telefonundan.. ben de şimdi kişilerimden de çıkardım onu...
ama bilemedim

kızlar bir şey danışcam, şimdi ben bana karşı yaptıklarından ötürü watsaptan engellemiştim.. sadece watsap.. az önce baktım o da beni engellemiş sadece şirket telefonundan.. ben de şimdi kişilerimden de çıkardım onu...
ama bilemedim
cocuk gibi gereksiz bence.
millet boşanmasını kadeh kaldırarak kutluyor tamam o kadar açık olmayalım ama buda biraz yanlış

Mevlânâ’ya göre; “Mutluluk, gidilen yolun üzerindedir, yolun sonunda değil. Yolun sonunda olsa, ona varıldığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu. Mutlu olmanın zamanı ise bugündür, yarın değil.”

ama bilemedim

Keşke bu duruma gelinmeseydi karşılıklı konuşmadan bu işi sonlandırmadan engellemek işi inada götürür bence.

Oyle valla ablacim aman guzel gunlerimiz olsunda zaman geciyor malesef

Anlamıyorsun bile zamanın geçtiğini.

Back
X