- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- 133
yani satılacak herhalde, ya da ödediği sürece orada oturacak beferim inan evmev umurumda diilbu evi nasıl yapacaksınız peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani satılacak herhalde, ya da ödediği sürece orada oturacak beferim inan evmev umurumda diilbu evi nasıl yapacaksınız peki?
aynen öyle harikoda bunları göz ardı edemiyorhem ne karışık.adam olgunlaşamamış.tecrubesiz.ve sanırım ayakları yere sağlam basan biri değil.
aynen gelir benden düşük, araba benim, ailesinin durumu da normal işteeşinin geliri senden düşükmü hariko yada altında ki araba senin arabanmı.ailesinin durumu vs?????
Allah razı olsun canımmkuzum yaaa.okadar iyi yüreklisinki.tanımasamda burdaki hislerimle söylüyorum
galiba öyleymiş bilemedim kihem ne karışık.adam olgunlaşamamış.tecrubesiz.ve sanırım ayakları yere sağlam basan biri değil.
snein paran var mı içinde yani olur mu öyle şey umrumda değil olur mu hayatım olsun umrundayani satılacak herhalde, ya da ödediği sürece orada oturacak beferim inan evmev umurumda diil
evet var tabi ki beferim, altınlarımı da aldı bedellisini yatırdı bozdurupsnein paran var mı içinde yani olur mu öyle şey umrumda değil olur mu hayatım olsun umrunda
canım kafanda böyle bir düşünce yoktu tabi boşanmak gibi şimdi nasıl olacak?evet var tabi ki beferim, altınlarımı da aldı bedellisini yatırdı bozdurup
hiç bilmiyorum ki beferimcanım kafanda böyle bir düşünce yoktu tabi boşanmak gibi şimdi nasıl olacak?
güzel olacak hayırlısı olacak inşhiç bilmiyorum ki beferim
daha iyi olacak.sömürmüş resmen seni hem maddi hem manevi.kardeşlerin ne diyorhiç bilmiyorum ki beferim
çekimserler kimse bir çaba içinde değil haklı olarakdaha iyi olacak.sömürmüş resmen seni hem maddi hem manevi.kardeşlerin ne diyor
sen seviyorsun onu.onun duygulardan emin değilsin dımı.çekimserler kimse bir çaba içinde değil haklı olarak
az önce babası aradı
halen müsaade istiyor benden
benim oğlum bu değil die
lütfen izin ver şu askerlik dönemi bitip dönesiye kadar ben çözeceğim bu işi diyor
bekle bakalım 20 günden ne değişecekmış kiçekimserler kimse bir çaba içinde değil haklı olarak
az önce babası aradı
halen müsaade istiyor benden
benim oğlum bu değil die
lütfen izin ver şu askerlik dönemi bitip dönesiye kadar ben çözeceğim bu işi diyor
benim inancım yok ama yapılması gereken bir şey varsa yapmaktan yanayımsen seviyorsun onu.onun duygulardan emin değilsin dımı.
valla beferim de anlatabilemiyorumbekle bakalım 20 günden ne değişecekmış ki
i eve taşındıktan sonra mı arttıbenim inancım yok ama yapılması gereken bir şey varsa yapmaktan yanayım
hepimiz için amingüzel günler olacak