- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- 133
yok yaa eve para bırak mı ??kendisi çalışmıyormuydu.
yada ne iş yapıyordu eve para bırakıyor muydu yani
hayır hayır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaa eve para bırak mı ??kendisi çalışmıyormuydu.
yada ne iş yapıyordu eve para bırakıyor muydu yani
yani sadece kendine harcıyordu fatura ödemek vs yok?yok yaa eve para bırak mı ??
hayır hayır..
işte öyleymiş be ablacığım yoksa sorun yoktu ki hiç..
bir gün babası dedi ki ona "oğlum bana özenme devir bizim devrimiz değil..
geçti o zamanlar..
ben de demiştim ki, sizin zamanlarınız geçim zamanı sıkıntı içinde olduğunuz zamanlar, evi geçindiren tek başına bir adamdın elbetteki sorunlar olacaktı, oğluna bir sor o neyin geçiminin sıkıntısı içinde de sorun çıkarıyor durmadan.. sıkıntısı ne bir sor dedim !!!
ilk başta işsizdi onu da çözümledik şükür
ondan maddiyat beklentisi olmadı ki ablacığım ... bir lokma sevgiydi istenen
hayır yok.. elenmeden önce başka bir ev aldık onun kredisi ve bir taksit vardı evimize dair aldığımız bir eşyanın o da ufak bir mebla .. sadece bunları ödüyorduyani sadece kendine harcıyordu fatura ödemek vs yok?
yok yaa eve para bırak mı ??
hayır hayır..
evet ezikti zaten de bunu çok çirkinleştirerek gösterdi.. kimse ona ezik muamelesi yapmadı herkes tüm aie sevdi saydı ama ondan o candanlığı ben dahil kimse alamadı maalesefSordumu peki oğluna,sormadı tabi..
Acaba bir eziklik filanmı hissetti iş bulmanızda.
vallahi Allah affetsin günahını alıyorsam ama öyleydiKeyif yapıyormuş belli..
evet ezikti zaten de bunu çok çirkinleştirerek gösterdi.. kimse ona ezik muamelesi yapmadı herkes tüm aie sevdi saydı ama ondan o candanlığı ben dahil kimse alamadı maalesef
vallahi Allah affetsin günahını alıyorsam ama öyleydi
estafirullah ama başka bir şey düşünemiyor ki insanGeriye bir tek şey kalıyor,yanlış anlamanı asla istemem ama seni bankamatik olarak görmüş.
estafirullah ama başka bir şey düşünemiyor ki insan
ben de sevdim her imkana sahipken sadece sevdim aile olayım çocuklarımız olsun vs.. bu düşünceler içindeydim.. ve çok da çabaladım hem bebek için hem aile olabilmek için. maalesef
aynen öyle .. ne yapalım herkes kaderini yaşıyor işte.. bir şeyi çok diretmeyeceksin hayatta.. ders oldu.. en sevdiğin şey senin sınavın oluyor işte..
bu evi nasıl yapacaksınız peki?hayır yok.. elenmeden önce başka bir ev aldık onun kredisi ve bir taksit vardı evimize dair aldığımız bir eşyanın o da ufak bir mebla .. sadece bunları ödüyordu
bende aynı düşüncedeyim.bence sizde başka sorun var hayatım anahtar sevgi meselesi filan değil
eşinin geliri senden düşükmü hariko yada altında ki araba senin arabanmı.ailesinin durumu vs?????rahat lüks içinde bir yaşam.. o kadar.. eş aile kavramı sahiplenmek olmadı yani..
kuzum yaaa.okadar iyi yüreklisinki.tanımasamda burdaki hislerimle söylüyorumtabi ki sevdik.. yani ben sevdim Allah için..
valla işler karışık suhansonradan okudum yazılanları.
hem ne karışık.adam olgunlaşamamış.tecrubesiz.ve sanırım ayakları yere sağlam basan biri değil.valla işler karışık suhan