Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ben annesi ile konuşurken öğrendim.. annesine söylemiş.
maalesef olmadı ablacığım
her durumda es geçildim ki abalacığım ben..Seni es geçmiş burada resmen.
Önce sana söylemesi gerekir bunu.
Ne diyeyim hayırlısı olsun zaman ne gösteredek bakalım ikinizede.
bizde ki sorun sevginin olmaması, amaçlarının başka olması, olmadığı yerde de gerçek yüzünü ortaya dökmesi.. başka da bir sorun yokbence sizde başka sorun var hayatım anahtar sevgi meselesi filan değil
amacı ne para ev ?bizde ki sorun sevginin olmaması, amaçlarının başka olması, olmadığı yerde de gerçek yüzünü ortaya dökmesi.. başka da bir sorun yok
her durumda es geçildim ki abalacığım ben..
tabi ki eşiydim ben onun ama olmadı görmedi görmek istemedi.. belirttiğim gibi içinde sevgi olmayan kimseye hiç bir şey yaptıramazsın... yapmıyor zaten de
amin ablam amin
bizde ki sorun sevginin olmaması, amaçlarının başka olması, olmadığı yerde de gerçek yüzünü ortaya dökmesi.. başka da bir sorun yok
rahat lüks içinde bir yaşam.. o kadar.. eş aile kavramı sahiplenmek olmadı yani..amacı ne para ev ?
inandım sandım ama evlendikten sonra bambaşka biri oldu bambaşkaaÖncelik sen olmalıydın burada,annesi değildi.
Severekmi evlendiniz.
Peki hiç göstermedimi sevgisini sana,yada hiç söylemedimi ifade edemedimi.
rahat lüks içinde bir yaşam.. o kadar.. eş aile kavramı sahiplenmek olmadı yani..
inandım sandım ama evlendikten sonra bambaşka biri oldu bambaşkaa
kendisi çalışmıyormuydu.rahat lüks içinde bir yaşam.. o kadar.. eş aile kavramı sahiplenmek olmadı yani..
evetÇok özel değilse,senin ve ailenin maddi durumu iyi demekki.
ay canımm çok sağol, hayırlısı olsun.. öyle sessizlik ve sukut içindeyim.. artık söz bitti..bana yakışmaz zaten..harikamo cum canım kusura bakma ilgilenemedim hiç senle hepsini baştan okudum
evlilikler kolay olmuyor bi yuva kurulmuyor ama anladığım kadarıyla karşı taraf kendini ait hissetmemiş hiç dediğin gibi sığınacak bi dam olarak görmüşse iş sıkıntı zaten. seni çok iyi tanımıyorum ama güçlü bi kadına benziyorsun elbette aşarsın sorunlar çözülebilecek gibiyse çözülür yani karşılıklı oturulur falan sevgi mi azaldı beklentiler tam olarak neydi neyi karşılamadı vs.
ama dünki davranışından sonra galiba oturmaya gerek kalmamış hiç affedemediğim şey küfür hakaret fiziksel şiddetten farkı yoktur bana göre. hele hele anneni araması çok çok saçma. sen sakinliğini koru şimdilik
ay canımm çok sağol, hayırlısı olsun.. öyle sessizlik ve sukut içindeyim.. artık söz bitti..bana yakışmaz zaten..
aynen küfür zaten tetikledi.. ne yaptım da ben o küfürleri işittim ki..
işte öyleymiş be ablacığım yoksa sorun yoktu ki hiç..Sevgi yok onu anladımda,herşeyde para demek değilki.
ilk başta işsizdi onu da çözümledik şükürÇalışıyordu demin eşin,maddi olarak yetersizmi gördü kendini acaba.