inanırmısın bilmiyorum da hacamat öneririm ben vucudu resetliyor pamuk gibi oluyorsunEndokrin gastro kbb bu branşlarda bir sürü dr gezdim en son psikolojiye bağladılar ablacım ben de koyverdim artık
evet abla
kesinlikle giden b,zden gidiyorKendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz onu uygulayın hayatınızda,geçen yıllara yazık oluyor sonra..
inanırmısın bilmiyorum da hacamat öneririm ben vucudu resetliyor pamuk gibi oluyorsun
Tabi bu şişlik normal sinirlardaymis ağrı yapmaz mis diyorlar. Herkes de noduller var benim ki ağrı yapıyor bunu nasıl kendim yazayım ama 3 ay sonra kontrolde aldirip kurtulacam İnşŞiş diyorsun belkide ilaçlar fayda etmiyor oda olabilir.
kesinlikle giden b,zden gidiyor
benim belimde fıtık vardı eşimde de öyle . benimki ağrımıyorHacamatı abimin eşide yaptırdı iyi geldi demişti.
Tabi bu şişlik normal sinirlardaymis ağrı yapmaz mis diyorlar. Herkes de noduller var benim ki ağrı yapıyor bunu nasıl kendim yazayım ama 3 ay sonra kontrolde aldirip kurtulacam İnş
kontrollerini aksatma ama bence farklı bir yerde tekrar git canım doktoraTabi bu şişlik normal sinirlardaymis ağrı yapmaz mis diyorlar. Herkes de noduller var benim ki ağrı yapıyor bunu nasıl kendim yazayım ama 3 ay sonra kontrolde aldirip kurtulacam İnş
benim belimde fıtık vardı eşimde de öyle . benimki ağrımıyor
temmuzda eşim yaptırdı şimdi yeni yeni ağrımaya başladı onu ayrıca huzursuz bacak sendromuda var .çok iyi geldi.
böyle açıklanamayan şeylere çok iyi geliyor.
netleştiremedik daha ablaYer olarak varmı düşündüğünüz
Hıım anladım yawrum, çok şükür sağlıklısın 1 yılda olabildiğince toparladin. Bugün üzül, üzülme desekte bugün biraz zor geçer ama hayat yeni umutlar veriyor insana ve yasama sarılmak için başka başka sebeplerdoğum yapalı yaklaşık yarım saat sonra 1 yıl olacak canım
işte sonrasını biliyorsun
alınmasımı gerekiyormuşTabi bu şişlik normal sinirlardaymis ağrı yapmaz mis diyorlar. Herkes de noduller var benim ki ağrı yapıyor bunu nasıl kendim yazayım ama 3 ay sonra kontrolde aldirip kurtulacam İnş
bende aynı şeyi düşündümkontrollerini aksatma ama bence farklı bir yerde tekrar git canım doktora
Büyürse alınacak yada biopsi yapılacak. Du bakelimmm ne olceeekalınmasımı gerekiyormuş
doğum yapalı yaklaşık yarım saat sonra 1 yıl olacak canım
işte sonrasını biliyorsun
netleştiremedik daha abla
tıp fakültesi mi peki?Kızlar hep farklı dr gittim sonuç bizlik bir sorun yok deyip yolladilar. En son endokrinde takibe karar verdim gez gez imanım gevredi laaaa
Şuan son kararım tıp fakültesi, özel hastane ve devlet hastanesine de gittim. Zaten onlar tıp fakültesine yönlendirdi. 2 farklı tıp fakültesine gittim sonuç aynıtıp fakültesi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?