benimde ay sonun böbrekten biyopsi alınma durumu varBüyürse alınacak yada biopsi yapılacak. Du bakelimmm ne olceeek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ay sonun böbrekten biyopsi alınma durumu varBüyürse alınacak yada biopsi yapılacak. Du bakelimmm ne olceeek
sağlık sistemi bitmiş bu ülkedebende aynı şeyi düşündüm
nedenbenimde ay sonun böbrekten biyopsi alınma durumu var
geçmiş olsun abla en az 6 ayda bir yaptırmak gerekiyormuş sağlıklı bir insanınÇok geçm,ş olsun..
Bizimkindede kaburgalarda sorun vardı.
maalesef.paran varsa bitti gitti.kral gibi proflar dünya bi paraya özelden bakıyorlar.sağlık sistemi bitmiş bu ülkede
1aydır bende yerimde sayıyorum canım benimDiyet ne durumda, +4 dedim yaaaaaa![]()
benimde ay sonun böbrekten biyopsi alınma durumu var
geçmiş olsun abla en az 6 ayda bir yaptırmak gerekiyormuş sağlıklı bir insanın
hıı bende orda takip et diyecektim tatlımŞuan son kararım tıp fakültesi, özel hastane ve devlet hastanesine de gittim. Zaten onlar tıp fakültesine yönlendirdi. 2 farklı tıp fakültesine gittim sonuç aynı![]()
teşekkür ederim ablaHerşeyin hayırlısı olsun befercim
Daha sakin bir yeri düşünün bence deniz kenarı mesela.
Sigarayı bıraktım diyet yapamıyorum yılbaşından sonra başlıyorum inşallah yeni yıl enerjisi ile hizlaniriz1aydır bende yerimde sayıyorum canım benim
bende şiştimde tartıyla yüzleşmemlazım.akşam pil olayını halletmem lazım.toplaşsak diyet bölümünü tekrar aktifde aderiz aslında1aydır bende yerimde sayıyorum canım benim
değerlerim düşmedi protein kaçağı devam ediyor doktor en son çare onu önerdi ve ben bunu yaptırmak hiç istemiyorum
teşekkür ederim abla![]()
![]()
tıp fakülteside deli para alıyorlar muayenede 350-400tlmaalesef.paran varsa bitti gitti.kral gibi proflar dünya bi paraya özelden bakıyorlar.
tıp fakülteside deli para alıyorlar muayenede 350-400tl
normal tarama yaptırıkenmi çıktı abala.belli bir belirti görüp senmi gittinBenimde mamagrofi çekildi,sağda kitle gözüktü ultrasonda,kendi doktorum da mr istedi ocak ayında çekim olacak.
Hıım anladım yawrum, çok şükür sağlıklısın 1 yılda olabildiğince toparladin. Bugün üzül, üzülme desekte bugün biraz zor geçer ama hayat yeni umutlar veriyor insana ve yasama sarılmak için başka başka sebepler
sigarayı bırakmakta kilo aldırırSigarayı bıraktım diyet yapamıyorum yılbaşından sonra başlıyorum inşallah yeni yıl enerjisi ile hizlaniriz
kesinlikle adam basıyor parayı sıra mıra dinlemiyor direk odaya.tıp fakülteside deli para alıyorlar muayenede 350-400tl