tekrarlıyorum eşinin büyümesi lazım artıkevet evin küçüğü.sinir bişey en küçük çocukla evli olmak.adam banyo yapacak.yapma oğlum üşütürsün diyr tövbe estt.arada eşime naz yapıyor.kendince küsüyor falan uffff
ya fırsat vermiyor befer.ya sürekli kafasını karıştırıyor.tekrarlıyorum eşinin büyümesi lazım artık
hahahah oğlu işte kadının dikkat et seninde oğlun var hemde iki tane
Beferikommmmmmm hissettim çağırdığını bakdün akşam çok güzel bir 2 saat geçirdim @amesia birlikte inşallah benim aldığım aynı keyfi oda almıştır.
misafirperverliği gülümsemesi sohbeti bana çok iyi geldi. herşey için teşekkür ederim.
önemli olan şey yenilmesi içilmesi filan değil beraber güzel kaliteli zaman geçirebilmek.
kafam dahada dolu bugün karışık ve anlamsız yazabilirim kusura bakmayın.
çok seviliyorsunuz bilin istedim.
harikamo SUHAN little dora @amesia
anammmmmmmm kim gelmişşşşşBeferikommmmmmm hissettim çağırdığını bak
çok özledim seni ya nerdesin hayatımmm.ne güzel bir enerji yollamışım o zamanBeferikommmmmmm hissettim çağırdığını bak
işin zor bu konuda o zaman biraz uzak kalsa daha güzel olurya fırsat vermiyor befer.ya sürekli kafasını karıştırıyor.
yok be ne şişirmesi aşk olsun yakafanızı şişrdim sorry.
Amannnn ne anlatayım teşhis konamayan bir hastalığım ve +4 kilom var, deli bir kızım, işlerle kafayı yemiş kocam da bonusulen nerdesinnnn.nasıl oldun anlat
bildiğin gibi bea.neden teşhis koyamadılar kuzucanAmannnn ne anlatayım teşhis konamayan bir hastalığım ve +4 kilom var, deli bir kızım, işlerle kafayı yemiş kocam da bonusu. Sen ne yaptın yawrum.
noldu be hayır olsunAmannnn ne anlatayım teşhis konamayan bir hastalığım ve +4 kilom var, deli bir kızım, işlerle kafayı yemiş kocam da bonusu. Sen ne yaptın yawrum.
nasıl teşhis konulamayan peki belirtileri nedir?Amannnn ne anlatayım teşhis konamayan bir hastalığım ve +4 kilom var, deli bir kızım, işlerle kafayı yemiş kocam da bonusu. Sen ne yaptın yawrum.
Yaaa bi ses bana gel gel gel dedi, her gel diyene gitmem ben aslında amaçok özledim seni ya nerdesin hayatımmm.ne güzel bir enerji yollamışım o zaman
hep aynı be kuzucan neyi özet geçelimÇok yazmışsınız biri bana özet geçsin
bende kaç kere çağırmıştım amaYaaa bi ses bana gel gel gel dedi, her gel diyene gitmem ben aslında amasenin sesin çok güzel geldi
iki gündür bunalımdayım ama buda geçecek inşYaaa bi ses bana gel gel gel dedi, her gel diyene gitmem ben aslında amasenin sesin çok güzel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?