Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haşimato mu ne baktılar mı?SUHAN
Neysesakinim @harikamo şöyle ki troid nodulum var ve lenflerim şiş inmiyor, bunlar ağrı ve halsizlik yapıyor ısrarla bu ağrı yapmaz, yok bu önemli değil vs yorumlarla yolluyorlar beni. Ben o kadar halsiz ve ağrı içindeyim ki psikolojik deyip beni psikolojik deli ettiler sonunda
![]()
Bakmadilar sanırsamhaşimato mu ne baktılar mı?
değerlerin naıls kuzum.SUHAN
Neysesakinim @harikamo şöyle ki troid nodulum var ve lenflerim şiş inmiyor, bunlar ağrı ve halsizlik yapıyor ısrarla bu ağrı yapmaz, yok bu önemli değil vs yorumlarla yolluyorlar beni. Ben o kadar halsiz ve ağrı içindeyim ki psikolojik deyip beni psikolojik deli ettiler sonunda
![]()
Bakmadilar sanırsam
bir hormonda bir değerde düşüklük vardır tatlım bu demir b12 tsh ? artık ne iseBakmadilar sanırsam
şuan iyiyim.karar aşamasındayım.benimde eşimle kararsızlıklarımız var birbirimize itiraf edemediğimiz.şehir değişikliği söz konusu.geçen sene senlede geçmişti mevzu.seninde benzer düşüncelerin vardıSUHAN sen en son yoğundun işler halloldu mu canım
Neden yawrumiki gündür bunalımdayım ama buda geçecek inş
Endokrin gastro kbb bu branşlarda bir sürü dr gezdim en son psikolojiye bağladılar ablacım ben de koyverdim artıkGeçm,ş olsun canısı tedavide atladıkları bişeyolablirmi acaba
şuan iyiyim.karar aşamasındayım.benimde eşimle kararsızlıklarımız var birbirimize itiraf edemediğimiz.şehir değişikliği söz konusu.geçen sene senlede geçmişti mevzu.seninde benzer düşüncelerin vardı
Gönlünden geçen neyse hayırlısı o olsun canımşuan iyiyim.karar aşamasındayım.benimde eşimle kararsızlıklarımız var birbirimize itiraf edemediğimiz.şehir değişikliği söz konusu.geçen sene senlede geçmişti mevzu.seninde benzer düşüncelerin vardı
Ilk defa da psikolojim çok iyi diye düşünüyordum halbukilittle dora senin korktuğun şeyde bazı değerlerin yüksek veya düşük olması lazım.değerlerde bi sıkıntı yoksa psikolojiktir baby
Endokrin gastro kbb bu branşlarda bir sürü dr gezdim en son psikolojiye bağladılar ablacım ben de koyverdim artık
doğum yapalı yaklaşık yarım saat sonra 1 yıl olacak canımNeden yawrum
evet ablaBazen gerekiyor bu kararlar.
sağol canım aminGönlünden geçen neyse hayırlısı o olsun canım