2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bende bunu anlatmak istedim eşin orda mutlu olacak mı.evet eşinin böyle düşünmesi lazım ama hangisi düşünüyor kuzucan
ya şöyle dedi bana.iki arkadaşı var bunun ikiside karısının tarafına yakınlar.onları örnek verdi.ne güzel başları sıkışsa karsının annesi vs bi sokak ötede dedi vs vsss işte.oda ordan bu düşüncelere dalmış

eşinin kararı önemli bu bir eşya değil şehir değişikliği sen gittiğin yerde işte sorun yaşar mısın yada o yaşar mı?
o yaşamaz açıkcası.ben işyeriyle görüşmedim ama alttan alta önemli isimlere böyle bir düşüncemin olduğunu söyleyeceğim.çok yayılmadan.bide biraz sürebilir yani.yani benim karar vermem işyerinin kabulu karşı tafarın vs. yine nisana mayısı bulur gibi

evet bu olumlu bir adım bence örnek vermiş ne güzel

abisine ne yani? çok alakasız o mu yaşayacak yada şu an aynı yer mi yaşıyorsunuz

haklıda .
bakıcı gelse bir babane gibi bakamaz bu bir gerçek ama sürekli aynı evde kv ilede yaşamak çok zor haklısın.
zaman var mı peki bu değişiklik için
ya geçen hafta eşim izin alacaktı.kv gidecekti.kendimi ona göre şartlamıştım.ana bi baktım eşin izin almamış kv bizde.onun yanındada rahatım ama özgür hissedemiyorum kendimi.ya atıyorum yemek yaparken müzik açıp dans ederim yada yüksek sesle şarkıya eşlik edip delilik yaparsın ya.yapamıyorum ben : (

Son düzenleme:
okullar başlamadan netleştirmeniz gerekir bence çocuklar için
hakkında hayorlısı olsun. geçen yılda bahsetmiştin sen bulunduğun yerden mutlu değilsin o yüzden hangi kararı alırsan al mutlu olursun gibi geliyor bana

evet bu olumlu bir adım bence örnek vermiş ne güzel
bide şu var bundan sanırım 5 sene önceydi .hamilemiydim hatırlamıyorum o kısmı.bana süpriz yapıp ablamların ordan ev almaya kalkışmıştı.tabi olmadı.karanlık eller karşı çıktı sanırım o dönem.hani aslında özünde oda istiyor büyük ihtimal ikimizde cesaret edemiyoruz.

ben annemin yanında bile yapamam tatlım haklısın
ama o yardım etmiyor sana. yani günlük ufak işleri yapabilir ama yapmıyor nasıl gönlü dayanıyor bunu anlamadım

evet dorada da vardı aynı mevzular.bu defa eşimde istiyor bakalım hayırlısıyla karar vermek nasip olsun

çok farklı bi boyutta yaşıyorlar.fazlaca önde karar alma verme konularında
bu bence eşinden kaynaklanıyor eşin artık koca adam atıyorum 35-40yaşında kendi kararını artık kendi verebilmeli evet ailesi arkasında olmalı yanlışta müdahale etmeli ama yaşayıp görmeli eğriyi doğruyu. eşin en küçük çocuk mu?
bence sen çok baskınsın ama eşin değil

keşkede alsaymış daha güçlü olurdu elin

sabahtır kafam bir tilki dolanıyor acaba insanlar geçen sene bugün ne yaşadıklarını hatırlıyorlar mı diye.
ben dün ne yedim çok zor hatırlarım ama geçen sene bugün an be an aklımda .
beynimi kemirip duruyor

evet evin küçüğü.sinir bişey en küçük çocukla evli olmak.adam banyo yapacak.yapma oğlum üşütürsün diyr tövbe estt.arada eşime naz yapıyor.kendince küsüyor falan uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…