ya şöyle dedi bana.iki arkadaşı var bunun ikiside karısının tarafına yakınlar.onları örnek verdi.ne güzel başları sıkışsa karsının annesi vs bi sokak ötede dedi vs vsss işte.oda ordan bu düşüncelere dalmışbende bunu anlatmak istedim eşin orda mutlu olacak mı.evet eşinin böyle düşünmesi lazım ama hangisi düşünüyor kuzucan
o yaşamaz açıkcası.ben işyeriyle görüşmedim ama alttan alta önemli isimlere böyle bir düşüncemin olduğunu söyleyeceğim.çok yayılmadan.bide biraz sürebilir yani.yani benim karar vermem işyerinin kabulu karşı tafarın vs. yine nisana mayısı bulur gibieşinin kararı önemli bu bir eşya değil şehir değişikliği sen gittiğin yerde işte sorun yaşar mısın yada o yaşar mı?
evet bu olumlu bir adım bence örnek vermiş ne güzelya şöyle dedi bana.iki arkadaşı var bunun ikiside karısının tarafına yakınlar.onları örnek verdi.ne güzel başları sıkışsa karsının annesi vs bi sokak ötede dedi vs vsss işte.oda ordan bu düşüncelere dalmış
her yerin var artısı eksisi var canımetkileyecek durum yok gibi.sürekli artıları eksileri düşünüp duruyorum
abisine ne yani? çok alakasız o mu yaşayacak yada şu an aynı yer mi yaşıyorsunuzzorlanacağını düşünmüyorum.zaten aralık kapı bırakıp konuştu benimle.istermisin bizim orayı diye.bende kimse olmadığı için bir anlamı olmadığını söyledim.oylece kapadık konuyu.azcık ben netleşebilsem ikna edebilirim diye düşünüyorum.babamı çok fazla seviyor.ailesi duyarsa belki büyük abisi sıkıtı arıza çıkarabilir
ya geçen hafta eşim izin alacaktı.kv gidecekti.kendimi ona göre şartlamıştım.ana bi baktım eşin izin almamış kv bizde.onun yanındada rahatım ama özgür hissedemiyorum kendimi.ya atıyorum yemek yaparken müzik açıp dans ederim yada yüksek sesle şarkıya eşlik edip delilik yaparsın ya.yapamıyorum ben : (haklıda .
bakıcı gelse bir babane gibi bakamaz bu bir gerçek ama sürekli aynı evde kv ilede yaşamak çok zor haklısın.
zaman var mı peki bu değişiklik için
okullar başlamadan netleştirmeniz gerekir bence çocuklar içino yaşamaz açıkcası.ben işyeriyle görüşmedim ama alttan alta önemli isimlere böyle bir düşüncemin olduğunu söyleyeceğim.çok yayılmadan.bide biraz sürebilir yani.yani benim karar vermem işyerinin kabulu karşı tafarın vs. yine nisana mayısı bulur gibi
bide şu var bundan sanırım 5 sene önceydi .hamilemiydim hatırlamıyorum o kısmı.bana süpriz yapıp ablamların ordan ev almaya kalkışmıştı.tabi olmadı.karanlık eller karşı çıktı sanırım o dönem.hani aslında özünde oda istiyor büyük ihtimal ikimizde cesaret edemiyoruz.evet bu olumlu bir adım bence örnek vermiş ne güzel
ablanın oraya gitmen artılarını arttıracaktıretkileyecek durum yok gibi.sürekli artıları eksileri düşünüp duruyorum
ben annemin yanında bile yapamam tatlım haklısınya geçen hafta eşim izin alacaktı.kv gidecekti.kendimi ona göre şartlamıştım.ana bi baktım eşin izin almamış kv bizde.onun yanındada rahatım ama özgür hissedemiyorum kendimi.ya atıyorum yemek yaparken müzik açıp dans ederim yada yüksek sesle şarkıya eşlik edip dedilik yaparsın ya.yapamıyorum ben : (
pişmanlık korkutuyor beniher yerin var artısı eksisi var canım
hangi kararı alırsan al ama sakın pişman olma bu çok önemli tatlım
çok farklı bi boyutta yaşıyorlar.fazlaca önde karar alma verme konularındaabisine ne yani? çok alakasız o mu yaşayacak yada şu an aynı yer mi yaşıyorsunuz
onu hissettim zaten alttan altapişmanlık korkutuyor beni
evet dorada da vardı aynı mevzular.bu defa eşimde istiyor bakalım hayırlısıyla karar vermek nasip olsunokullar başlamadan netleştirmeniz gerekir bence çocuklar için
hakkında hayorlısı olsun. geçen yılda bahsetmiştin sen bulunduğun yerden mutlu değilsin o yüzden hangi kararı alırsan al mutlu olursun gibi geliyor bana
bu bence eşinden kaynaklanıyor eşin artık koca adam atıyorum 35-40yaşında kendi kararını artık kendi verebilmeli evet ailesi arkasında olmalı yanlışta müdahale etmeli ama yaşayıp görmeli eğriyi doğruyu. eşin en küçük çocuk mu?çok farklı bi boyutta yaşıyorlar.fazlaca önde karar alma verme konularında
keşkede alsaymış daha güçlü olurdu elinbide şu var bundan sanırım 5 sene önceydi .hamilemiydim hatırlamıyorum o kısmı.bana süpriz yapıp ablamların ordan ev almaya kalkışmıştı.tabi olmadı.karanlık eller karşı çıktı sanırım o dönem.hani aslında özünde oda istiyor büyük ihtimal ikimizde cesaret edemiyoruz.
biraz zamana bırak ve içindeki sesi d,nle daha kolay olur herşeyevet dorada da vardı aynı mevzular.bu defa eşimde istiyor bakalım hayırlısıyla karar vermek nasip olsun
evet evin küçüğü.sinir bişey en küçük çocukla evli olmak.adam banyo yapacak.yapma oğlum üşütürsün diyr tövbe estt.arada eşime naz yapıyor.kendince küsüyor falan uffffbu bence eşinden kaynaklanıyor eşin artık koca adam atıyorum 35-40yaşında kendi kararını artık kendi verebilmeli evet ailesi arkasında olmalı yanlışta müdahale etmeli ama yaşayıp görmeli eğriyi doğruyu. eşin en küçük çocuk mu?
bence sen çok baskınsın ama eşin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?