2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

geeçmiş olsun.canım bende baktıracağım bu ay içinde

NEW LİFE DİL ALTI B12 folik asit AL başkası pek fayda etmedi bana
eczanede daha pahalı netten al
tuh keşke almadan önce yazsaydım..
beferim bu aldıklarım bitsin hemen arkasına bu dediğini kayıt ettim onu alayım..
tam 350 tl verdim sadece vitaminlere..
Rabbim şifaa eylesin..
bilemedim belki bebek bundan da olmayabilir..
ama çok sinirleniyorum dünyayı yiyorum desem yeridir.. ve mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye de gayret ediyorum.. ancak boşuna olduğunu öğrenince puff diyorum yaw

bebek işini bilemiyorum canım
ama vitamin işi çok pahalı ben artık çoğu şeyi netten alıyorum 2gün içinde elimde ona göre ayarlıyorum
geçen sene ameliyattan sonra ben çok vitaminsiz kaldım tırnaklarım çok fena oldu kat kat kat çok garipti araştırdım netten birde bir arkadaş daha kullanıyormuş burdaki yazısında gördüm nefroloji doktoruma sordum başladım kullanmaya içinde60 adet var 2 ay sonra saç dökülmem durdu tırnaklarım kırılmadı ve değerlerim acayip yükseldi. hiç ara vermeden 2. kutuyu aldım sonra3. kutu şimdi ara ara alıyorum yani aklıma estikçe işte hemen atıyorum ağzıma hafta 2yada 3 oluyor bu genelde.
o yüzden kullandığım şeyi tavsiye diyorum
ecznede 75 tl ama nette 50 tl ve aynısı barkodlu

daha önce sordum mu bilmiyorum hani siteden alıyorsun

biraz öncesi yazdığın vitaminden bahsediyorsun diil mi?

*..................................................*...................................*......................................*
ben.......................................kv..................................ablam..........................annem

*..................................................*...................................*......................................*
ben.......................................kv..................................ablam..........................annem
ne demek şimdi bu ben anlamadııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…