• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın herkese.
bana pek gün aymadı hava çok kapalı çok karanlık halı hazırda sevmem böyle bir günü
türkiye geneli kapalı galiba.ay bende çok sevdim bugünü.odam sıcacık çayımı aldım.sabah hafif yağmur vardı radyoda toygar çalıyordu.çok sevmem ama kışı çok güzel hissettirdi bana.her mevsimin güzelliği ayrı ama kış başka benim aynımda.çocukların hastalıkları ayrı tabi

türkiye geneli kapalı galiba.ay bende çok sevdim bugünü.odam sıcacık çayımı aldım.sabah hafif yağmur vardı radyoda toygar çalıyordu.çok sevmem ama kışı çok güzel hissettirdi bana.her mevsimin güzelliği ayrı ama kış başka benim aynımda.çocukların hastalıkları ayrı tabi
hastalık kısmında haklısın biraz daha büyüdüklerinde daha iyi olacak senin için.

dün akşam çok güzel bir 2 saat geçirdim amesia amesia birlikte inşallah benim aldığım aynı keyfi oda almıştır.
misafirperverliği gülümsemesi sohbeti bana çok iyi geldi. herşey için teşekkür ederim.
önemli olan şey yenilmesi içilmesi filan değil beraber güzel kaliteli zaman geçirebilmek.

kafam dahada dolu bugün karışık ve anlamsız yazabilirim kusura bakmayın.

çok seviliyorsunuz bilin istedim.
harikamo harikamo SUHAN SUHAN little dora little dora amesia amesia

dün akşam çok güzel bir 2 saat geçirdim amesia amesia birlikte inşallah benim aldığım aynı keyfi oda almıştır.
misafirperverliği gülümsemesi sohbeti bana çok iyi geldi. herşey için teşekkür ederim.
önemli olan şey yenilmesi içilmesi filan değil beraber güzel kaliteli zaman geçirebilmek.

harikasınız canım benim.istediğin gibi yaz ciz.yazdıkça kafandakileride boşaltabilirsin

yaa kuzum ne kadar güzel şeyler yazmışsın duygulandım. aynı keyfi bende aldım inan. hiç bişey yiyip içmedin ama inşallah bi dahaki sefere diyelim. kendi enerjini bana yansıttın senden aldığım ışıkla cevap verdim sanırım. :)
geldiğin için çok teşekkürler.

günaydınlarrrr :)
bol güneşliydi sabah Ankara, güneş gözlüğümü takıp yol aldım :) :cool:
befer ve amesia maşaallah Allah muhabbetinizi daim etsin.. bizler de bir kavuşaydık :)
dostluk arkadaşlık sevgi önemsenmek değer misafir perverlik birliktelik bunlar çok güzel ve çok değerli :)

bir gün de yolunz buralara düşer ben de ağırlarım sizleri inşaallah :)

ben de doktora gittim bütün değerlerim sıfıra düşmüş.. gerçekten kafayı yicem artık.. beslenme gayet iyi ben anlamıyorum sindirim sistemim bence kötü almıyor arkadaş yediklerimin vitaminini almıyor..
dünya kadar ek vitamin aldım..
doktor da b12 iğne
devit 3 kapsül bi ton verdi valla ...

yaa kuzum ne kadar güzel şeyler yazmışsın duygulandım. aynı keyfi bende aldım inan. hiç bişey yiyip içmedin ama inşallah bi dahaki sefere diyelim. kendi enerjini bana yansıttın senden aldığım ışıkla cevap verdim sanırım. :)
ben teşekkür ederim :KK74: :KK200:
tabiki yansıdı canım benim

ben teşekkür ederim :KK74: :KK200:
tabiki yansıdı canım benim

günaydınlarrrr :)
bol güneşliydi sabah Ankara, güneş gözlüğümü takıp yol aldım :) :cool:
befer ve amesia maşaallah Allah muhabbetinizi daim etsin.. bizler de bir kavuşaydık :)
dostluk arkadaşlık sevgi önemsenmek değer misafir perverlik birliktelik bunlar çok güzel ve çok değerli :)

bir gün de yolunz buralara düşer ben de ağırlarım sizleri inşaallah :)

ben de doktora gittim bütün değerlerim sıfıra düşmüş.. gerçekten kafayı yicem artık.. beslenme gayet iyi ben anlamıyorum sindirim sistemim bence kötü almıyor arkadaş yediklerimin vitaminini almıyor..
dünya kadar ek vitamin aldım..
doktor da b12 iğne
devit 3 kapsül bi ton verdi valla ...
NEW LİFE DİL ALTI B12 folik asit AL başkası pek fayda etmedi bana
eczanede daha pahalı netten al

Back
X