sonuç itibari ile 1 yıllık arkadaş olmuşuss nekaa güzel bee :))bilemedim.yanılmışta olabilirim belki aralıktır
sonuç itibari ile 1 yıllık arkadaş olmuşuss nekaa güzel bee :))
türkiye geneli kapalı galiba.ay bende çok sevdim bugünü.odam sıcacık çayımı aldım.sabah hafif yağmur vardı radyoda toygar çalıyordu.çok sevmem ama kışı çok güzel hissettirdi bana.her mevsimin güzelliği ayrı ama kış başka benim aynımda.çocukların hastalıkları ayrı tabigünaydın herkese.
bana pek gün aymadı hava çok kapalı çok karanlık halı hazırda sevmem böyle bir günü
hastalık kısmında haklısın biraz daha büyüdüklerinde daha iyi olacak senin için.türkiye geneli kapalı galiba.ay bende çok sevdim bugünü.odam sıcacık çayımı aldım.sabah hafif yağmur vardı radyoda toygar çalıyordu.çok sevmem ama kışı çok güzel hissettirdi bana.her mevsimin güzelliği ayrı ama kış başka benim aynımda.çocukların hastalıkları ayrı tabi
harikasınız canım benim.istediğin gibi yaz ciz.yazdıkça kafandakileride boşaltabilirsindün akşam çok güzel bir 2 saat geçirdimamesia birlikte inşallah benim aldığım aynı keyfi oda almıştır.
misafirperverliği gülümsemesi sohbeti bana çok iyi geldi. herşey için teşekkür ederim.
önemli olan şey yenilmesi içilmesi filan değil beraber güzel kaliteli zaman geçirebilmek.
kafam dahada dolu bugün karışık ve anlamsız yazabilirim kusura bakmayın.
çok seviliyorsunuz bilin istedim.
harikamo SUHAN little dora amesia
yaa kuzum ne kadar güzel şeyler yazmışsın duygulandım. aynı keyfi bende aldım inan. hiç bişey yiyip içmedin ama inşallah bi dahaki sefere diyelim. kendi enerjini bana yansıttın senden aldığım ışıkla cevap verdim sanırım. :)dün akşam çok güzel bir 2 saat geçirdimamesia birlikte inşallah benim aldığım aynı keyfi oda almıştır.
misafirperverliği gülümsemesi sohbeti bana çok iyi geldi. herşey için teşekkür ederim.
önemli olan şey yenilmesi içilmesi filan değil beraber güzel kaliteli zaman geçirebilmek.
kafam dahada dolu bugün karışık ve anlamsız yazabilirim kusura bakmayın.
çok seviliyorsunuz bilin istedim.
harikamo SUHAN little dora amesia
günaydın hanım abla mutlu sabahlarGünaydınlar hanımlar mutlu sabahlar olsun hepimize.
günaydın hanım abla mutlu sabahlar
ben teşekkür ederimyaa kuzum ne kadar güzel şeyler yazmışsın duygulandım. aynı keyfi bende aldım inan. hiç bişey yiyip içmedin ama inşallah bi dahaki sefere diyelim. kendi enerjini bana yansıttın senden aldığım ışıkla cevap verdim sanırım. :)
geldiğin için çok teşekkürler.
ben teşekkür ederimyaa kuzum ne kadar güzel şeyler yazmışsın duygulandım. aynı keyfi bende aldım inan. hiç bişey yiyip içmedin ama inşallah bi dahaki sefere diyelim. kendi enerjini bana yansıttın senden aldığım ışıkla cevap verdim sanırım. :)
geldiğin için çok teşekkürler.
NEW LİFE DİL ALTI B12 folik asit AL başkası pek fayda etmedi banagünaydınlarrrr :)
bol güneşliydi sabah Ankara, güneş gözlüğümü takıp yol aldım :)
befer ve amesia maşaallah Allah muhabbetinizi daim etsin.. bizler de bir kavuşaydık :)
dostluk arkadaşlık sevgi önemsenmek değer misafir perverlik birliktelik bunlar çok güzel ve çok değerli :)
bir gün de yolunz buralara düşer ben de ağırlarım sizleri inşaallah :)
ben de doktora gittim bütün değerlerim sıfıra düşmüş.. gerçekten kafayı yicem artık.. beslenme gayet iyi ben anlamıyorum sindirim sistemim bence kötü almıyor arkadaş yediklerimin vitaminini almıyor..
dünya kadar ek vitamin aldım..
doktor da b12 iğne
devit 3 kapsül bi ton verdi valla ...
bundan sonra ne alırsam alıyım ilk sana danışcam :)NEW LİFE DİL ALTI B12 folik asit AL başkası pek fayda etmedi bana
eczanede daha pahalı netten al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?