YOK sizden tam net cevap alamadım 01.12de düşünüyorum başlamayı41 günlüğe başladınmı .naptın
bende kesin başlıcam canım.muhtemelen 2 sinde başlarımYOK sizden tam net cevap alamadım 01.12de düşünüyorum başlamayı
ok 2 aralık başlayalımbende kesin başlıcam canım.muhtemelen 2 sinde başlarım
tmm canısıok 2 aralık başlayalım
ay ne güzel canım bende ilk zamanlar çok oynuyordum ama hiç son soruyu bilemedimHADİ BİLGİ yarışmasından 50 TL param yattı 2018 ağustos 2019 ağustos ayı arasında yarışıp kazandığım paralar eşimede 49 tl yattı yarışmaya devam ediyorum 15 tl var şuan 20 tl olunca tekrar istekte bulunacağım
çok kaybettim kuruş kuruş birikti vallaay ne güzel canım bende ilk zamanlar çok oynuyordum ama hiç son soruyu bilemedim
sonra sinirden sildim uygulamayı
sanırım ben sabırsızım canımçok kaybettim kuruş kuruş birikti valla
bence eğlenceli
öyle kazanç olsun diye oynamadım. yani öyle beklentim yoktu kaybedince de bak gördün mü cevabı buymuş dedim bunu da öğrenmiş oldum dedim.sanırım ben sabırsızım canım
2020 hepimize güzellikler getirecek inş.günaydın herkese
ay bitti hatta koskoca bir yıl geçti
içimde bir hüzün böyle olmamalıydı
başlıyorum canım ben akşam okuyacağım.zikirmatik evde kalmış.onla çekiyordum ya bedide okuyamadım.gerçi yoğunlukta varBUGÜN BAŞLIYOR MUYUZ 41 GÜN MUCİZE YE TATLIŞLARIM
ok akşam be nde okuyorum yarın yaptığımızı iletirizbaşlıyorum canım ben akşam okuyacağım.zikirmatik evde kalmış.onla çekiyordum ya bedide okuyamadım.gerçi yoğunlukta var
tmm kuzum.az işim kaldı onları halledip çıkacağım ben öpenzeok akşam be nde okuyorum yarın yaptığımızı iletiriz
kolay gelsin canım benimtmm kuzum.az işim kaldı onları halledip çıkacağım ben öpenze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?