2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benim baya ihtiyacım var aslında.bakalaım gelsin göreyim alınanları.önceki günde çocuklara aldım.şimdide bot bakmayı düşünüyorum.ayakkabıda .ihtiyacım çok benim yaw.

mesela bazısında %10 indirim yapmışlar.sonrada 1 alana bedava.1 kazak beğendim 50 tl den 39 a düşmüş sonrada 20 ye geldi işte.mesela kazağın diğer renkleri hala 50 tl

ben trendyoldan derimoda bakıp geliyorum baya indirim varmış

benim baya ihtiyacım var aslında.bakalaım gelsin göreyim alınanları.önceki günde çocuklara aldım.şimdide bot bakmayı düşünüyorum.ayakkabıda .ihtiyacım çok benim yaw.
netten hiç ayakkabı almadım ayağım sıkıntılı biraz o yüzden
önü geniş pençeli derler ya ondan ama kısa37,5 numara.
37 dar gelir
38 arkadan geniş gelir
o yüzden her aldığımda da rahat edemem ayakkabıda

kemal tancadanda bikaç parça yazlık alınabilir gibi numara bulunabilinirse

bende cesaret edemiyorum.bazen ağır oluyor ayakkabı.rahat edemiyorum.1 kere galiba bot almıştım sadece yanlış hatırlamıyorsam.onuda eşim almıştı.

almayı bilmiyor bence hariko delik deşik ettim hertarafını sitenin.seç katagoriyi.artan fiyat yap beden seçsonra o ara yeni sekmeden outlette seç o kategoriyibenzerleri ka.kaçtl.gideri varmı.
evet canım benim bende aynen öyle yaptım ilk sepeti hemen sabahtan oluşturdum ama ikinci sepeti biraz geç oldu sıkıntılı oldu arkadaşı bekledim iş yerinde

evet canım benim bende aynen öyle yaptım ilk sepeti hemen sabahtan oluşturdum ama ikinci sepeti biraz geç oldu sıkıntılı oldu arkadaşı bekledim iş yerinde
bende işyerinde net gitti.tele bakayımd edim.onlada çok beceremiyorum.zor bela seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…