Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim baya ihtiyacım var aslında.bakalaım gelsin göreyim alınanları.önceki günde çocuklara aldım.şimdide bot bakmayı düşünüyorum.ayakkabıda .ihtiyacım çok benim yaw.ama suhan efsane yaaa
çok iyi almışsın onca şeyi.
kazak ihtiyacımı geçen yıl indirimlerden aldım .
çok fazla kazak oldu ve dolap yenilendi.
pantolon ihtiyacım da yok . bot ayakkabı da.
çocukların da eşimin de yok sanıyorum artık . geçen yıl başladım yenilemeye. eskimişti kazaklarım . eşimin de öyle.
tamam işte onlarda da var 1 alana 1 bedava.40 liraya gelecek.ben bir hırka altım 50 tlydi.35 e düştü.sonrada galiba sepete toplu bidaha indirim yaptılaryok anam yok benim beğendiklerim 80 tlden aşağı diil ay ://
almayı bilmiyor bence harikozenginsin sen canım benim biz fakir 20 tl aldım bluzleri
netten hiç ayakkabı almadım ayağım sıkıntılı biraz o yüzdenbenim baya ihtiyacım var aslında.bakalaım gelsin göreyim alınanları.önceki günde çocuklara aldım.şimdide bot bakmayı düşünüyorum.ayakkabıda .ihtiyacım çok benim yaw.
evet öyle oldu canım benimde ama seçili ürünlerdemesela bazısında %10 indirim yapmışlar.sonrada 1 alana bedava.1 kazak beğendim 50 tl den 39 a düşmüş sonrada 20 ye geldi işte.mesela kazağın diğer renkleri hala 50 tl![]()
![]()
![]()
![]()
bende cesaret edemiyorum.bazen ağır oluyor ayakkabı.rahat edemiyorum.1 kere galiba bot almıştım sadece yanlış hatırlamıyorsam.onuda eşim almıştı.netten hiç ayakkabı almadım ayağım sıkıntılı biraz o yüzden
önü geniş pençeli derler ya ondan ama kısa37,5 numara.
37 dar gelir
38 arkadan geniş gelir
o yüzden her aldığımda da rahat edemem ayakkabıda
evet canım benim bende aynen öyle yaptım ilk sepeti hemen sabahtan oluşturdum ama ikinci sepeti biraz geç oldu sıkıntılı oldu arkadaşı bekledim iş yerindealmayı bilmiyor bence hariko![]()
![]()
delik deşik ettim hertarafını sitenin.seç katagoriyi.artan fiyat yap beden seç
sonra o ara yeni sekmeden outlette seç o kategoriyi
benzerleri ka.kaçtl.gideri varmı.
![]()
bende işyerinde net gitti.tele bakayımd edim.onlada çok beceremiyorum.zor bela seçtimevet canım benim bende aynen öyle yaptım ilk sepeti hemen sabahtan oluşturdum ama ikinci sepeti biraz geç oldu sıkıntılı oldu arkadaşı bekledim iş yerinde
uygulaması var bende ben oradan seçiyorum kolay oluyorbende işyerinde net gitti.tele bakayımd edim.onlada çok beceremiyorum.zor bela seçtim
yok vallahi ayakkabı hiç almadım ev eşyası üst baş alırım ama bu sıkıntılı benim açımdanbende cesaret edemiyorum.bazen ağır oluyor ayakkabı.rahat edemiyorum.1 kere galiba bot almıştım sadece yanlış hatırlamıyorsam.onuda eşim almıştı.
evet zor ilerliyorba badi 5000 oldu daha
belli bişeyden sonra tıkanıyor sanki.töv.estevet zor ilerliyor
benim ki 43 binde daha
sayısı çok canım kolay olmuyor geçen gün kuaförde beklerken 10bin adet çektim ama iş olunca onu yapamıyorsun tekbelli bişeyden sonra tıkanıyor sanki.töv.est
haftasonu işim çok olmazsa 10000i geçirmeyi düşünüyorumsayısı çok canım kolay olmuyor geçen gün kuaförde beklerken 10bin adet çektim ama iş olunca onu yapamıyorsun tek
41 günlüğe başladınmı .naptınevet zor ilerliyor
benim ki 43 binde daha