günaydın kuzigünaydın kızlaarr
günaydıngünaydın 41 günlük mucize duaya dün başladım
bende dün çocuklarla oylanmaktan az daha unutuyordum.onları uyuturken yaptım.gün içinde yapacağım bendegünaydın
bende yaptım gece yatmadan önce zaten 10 dakika sürdü gün içine almaya çalışacağım ama
aynen benimde uyumadan son anda aklıma geldi.bende dün çocuklarla oylanmaktan az daha unutuyordum.onları uyuturken yaptım.gün içinde yapacağım bende
tünaydın canım nasılsın.Günaydın canısılar
iyidir baby sen nasılsınkızlaar napıyosunuz ne var ne yok beferim suhanım
İyiyim şükür kuzum balkonu yıkayacam da azcık oturdum bakıyorum öyle sen nasılsıntünaydın canım nasılsın.
kolay gelsin kuzu.tabi dur bulup atayım.başlıcakmısın sendeİyiyim şükür kuzum balkonu yıkayacam da azcık oturdum bakıyorum öyle sen nasılsın
Birde o mucize dua görüntüsü atmıştı biriniz ben ekran görüntüsü aldım bulamadım ya tekrar atma imkânın varmı acaba zahmet olmazsa
Başlasam iyi olur kuzum .kolay gelsin kuzu.tabi dur bulup atayım.başlıcakmısın sende
Çoook teşekkür ederim kuzuuuum bugün başlıcam Allah izln verirse
başla canım sende.hep beraber okumuş oluruz.ben unuturum diye tedirginim.kafam bazen okadar basit şeyleri unutuyorkiBaşlasam iyi olur kuzum .
Burda olursak birbirimize hatırlatırız unutmazsın inşallah kuzum.başla canım sende.hep beraber okumuş oluruz.ben unuturum diye tedirginim.kafam bazen okadar basit şeyleri unutuyorki
inşBurda olursak birbirimize hatırlatırız unutmazsın inşallah kuzum.
Allah seni ne yapmasın kıız okadar vahim yaniiigeçen çocukların odasını topluyorum.yerde peçete vs vardı.atmış çocuklar.çoraplar falan.topladım bi saat kadar geçti çöpe bişey atmaya geçtim.çoraplarıda çöpe atmışım.kafa gidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?