evet düşünüyorum bir kere yaptım çokta kötü olmamıştı deneyebilirim tatlımelmalı tart beferim
çok şükür iyiyiz sen nasılsınsiz nasılsınız . iyi misiniz .
irmikli süt tatlı hem kolay hem hafif oluyor onu yaparım
kek yaparım muffin kek
kurabiye mi yapsam güvenemiyorum fırına yakarım diye korkuyorum
siz nasılsınız . iyi misiniz .
ISpanak pek sevmiyorum abla ama meyveli sos güzel olur deneyeyim çok teşekkür ederim.İrmikli yağacaksan tavsiyem içine ıspanakta kat,şamfıstıklı gibi yemyeşil oluyor denedim bu tarifi.
Yada irmiğin üzerine sos yapabilirsin meyveli çok güzel oluyor oda.
ISpanak pek sevmiyorum abla ama meyveli sos güzel olur deneyeyim çok teşekkür ederim.
hoş geldin canımmmm :))geldim .
bi süredir kafam çorba gibiydi . sanki daha iyi.
harika oluyor dene valla çok da basitevet düşünüyorum bir kere yaptım çokta kötü olmamıştı deneyebilirim tatlım
aaaa ben de yaptım bunu az sonra resmini atym :)İçinde ıspanak olduğu anlaşılmıyorzaten,meyveli yapabilirsin mesela ben bir tane yapmıştım fotosunu atayım sana ..
Alttakinde kakao ilave ediyorsun,orta irmik,üst katıda meyveyle yaptığım sos idi bu tarifi yağmıştım netten bulup.
Eki Görüntüle 2559712
aaaa ben de yaptım bunu az sonra resmini atym :)
çok lezzetli bu da çok basit
çok güzel olmuş abla eline sağlık bende buna benzer bir şey yaparım galibaİçinde ıspanak olduğu anlaşılmıyorzaten,meyveli yapabilirsin mesela ben bir tane yapmıştım fotosunu atayım sana ..
Alttakinde kakao ilave ediyorsun,orta irmik,üst katıda meyveyle yaptığım sos idi bu tarifi yağmıştım netten bulup.
Eki Görüntüle 2559712
çok güzel olmuş abla eline sağlık bende buna benzer bir şey yaparım galiba
sağol ilgin için
misafirler yaşadıçok güzel olmuş abla eline sağlık bende buna benzer bir şey yaparım galiba
sağol ilgin için
sende gel canım benimmisafirler yaşadı
eline sağık canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?