yok canım
lcw internet sitesi çok başarısız,benim seçtiğim şey ile gelen ürünler arasında dağlar kadar fark vardı,özellikle home üürnlerndeaz önce lcw den 190 tl alışverişe 9 tl indirim yaptılar aldım bakalım neler gelecek
sözde indirim yani
ihtiyacım olduğu için aldım yanlış anlaşılmasın
ben yıllardır alışveriş yaparım bir sıkıntı yaşamadım hemen hemen giydiğim herşey lcw den.lcw internet sitesi çok başarısız,benim seçtiğim şey ile gelen ürünler arasında dağlar kadar fark vardı,özellikle home üürnlernde
iade etmesi öyle zor ki,kalk mağazaya git,sonra beğendiğin ürün var mı yok mu ara dur,nefret ettimben yıllardır alışveriş yaparım bir sıkıntı yaşamadım hemen hemen giydiğim herşey lcw den.
iade etseydiniz beğenmediyseniz mağazadan
yoo direk iade alıyorlar hemde koşulsuz sartsıziade etmesi öyle zor ki,kalk mağazaya git,sonra beğendiğin ürün var mı yok mu ara dur,nefret ettim
böyle olduğunu bilseydim yapmazdım zaten,vaktim olmadığı için online alışveriş yapıyorum zaten..yoo direk iade alıyorlar hemde koşulsuz sartsız
mağaza size uzak ise bilemiyorum her şubeden sıkıntısız iade ettim ben .
beğenmiyorsanız alışveriş yapmak zorunda değilsiniz tabiki
bizde cumartesi misafirliğe gidicez ama biz birer çeşit bişey yapıyoruz ev sahibi hepten yorulmasın diye. ben cevizli incirli muhallebili kek yapıcam belki sana da fikir olurcumartesi akşam çaya misafirim gelecek ben kaşındım çağırdım ne hazırlasam acaba?
pazar günü bi kurabiye yapayım dedim ki ayda yılda bir gelir bu istekirmikli süt tatlı hem kolay hem hafif oluyor onu yaparım
kek yaparım muffin kek
kurabiye mi yapsam güvenemiyorum fırına yakarım diye korkuyorum
bende her cumartesi muffin keke sardım eşim yüzmeye gidiyor gitmeden yesin acıkmasın diye yapıyorum beslenme gibipazar günü bi kurabiye yapayım dedim ki ayda yılda bir gelir bu istek
çok güzel oldu kendi kendime hayret ettim amaa fırında fazla bırakmışım resmen kurudu
işi çokmuş canım bir aşamalı olmalı bu üç aşamalı benim becerilerimi aşarbizde cumartesi misafirliğe gidicez ama biz birer çeşit bişey yapıyoruz ev sahibi hepten yorulmasın diye. ben cevizli incirli muhallebili kek yapıcam belki sana da fikir olur
ya da ıslak kek yap çok uğraşma
benim fırında eskidi çok performans alamıyorumpazar günü bi kurabiye yapayım dedim ki ayda yılda bir gelir bu istek
çok güzel oldu kendi kendime hayret ettim amaa fırında fazla bırakmışım resmen kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?