2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

az önce lcw den 190 tl alışverişe 9 tl indirim yaptılar aldım bakalım neler gelecek
sözde indirim yani
ihtiyacım olduğu için aldım yanlış anlaşılmasın
lcw internet sitesi çok başarısız,benim seçtiğim şey ile gelen ürünler arasında dağlar kadar fark vardı,özellikle home üürnlernde

lcw internet sitesi çok başarısız,benim seçtiğim şey ile gelen ürünler arasında dağlar kadar fark vardı,özellikle home üürnlernde
ben yıllardır alışveriş yaparım bir sıkıntı yaşamadım hemen hemen giydiğim herşey lcw den.
iade etseydiniz beğenmediyseniz mağazadan

ben yıllardır alışveriş yaparım bir sıkıntı yaşamadım hemen hemen giydiğim herşey lcw den.
iade etseydiniz beğenmediyseniz mağazadan
iade etmesi öyle zor ki,kalk mağazaya git,sonra beğendiğin ürün var mı yok mu ara dur,nefret ettim

iade etmesi öyle zor ki,kalk mağazaya git,sonra beğendiğin ürün var mı yok mu ara dur,nefret ettim
yoo direk iade alıyorlar hemde koşulsuz sartsız
mağaza size uzak ise bilemiyorum her şubeden sıkıntısız iade ettim ben .
beğenmiyorsanız alışveriş yapmak zorunda değilsiniz tabiki

yoo direk iade alıyorlar hemde koşulsuz sartsız
mağaza size uzak ise bilemiyorum her şubeden sıkıntısız iade ettim ben .
beğenmiyorsanız alışveriş yapmak zorunda değilsiniz tabiki
böyle olduğunu bilseydim yapmazdım zaten,vaktim olmadığı için online alışveriş yapıyorum zaten..

etrafımda da herkese olumsuz tecrübemi anlatıyorum vakit kaybetmek istemediğim için online alışveriş yapıyorum gelen ürünü kullanamayacaksam iade etmek için uğraşacaksam ne anlamı kaldı. Lcw online shop sınıfta kaldı

çok ilginç home ürünleri özellikle internet alışverişi gayet iyi bende sıkıntı yaşamadım ki mağazalardan koşulsuz değişim var.

irmikli süt tatlı hem kolay hem hafif oluyor onu yaparım
kek yaparım muffin kek
kurabiye mi yapsam güvenemiyorum fırına yakarım diye korkuyorum

cumartesi akşam çaya misafirim gelecek ben kaşındım çağırdım ne hazırlasam acaba?
bizde cumartesi misafirliğe gidicez ama biz birer çeşit bişey yapıyoruz ev sahibi hepten yorulmasın diye. ben cevizli incirli muhallebili kek yapıcam belki sana da fikir olur
ya da ıslak kek yap çok uğraşma

irmikli süt tatlı hem kolay hem hafif oluyor onu yaparım
kek yaparım muffin kek
kurabiye mi yapsam güvenemiyorum fırına yakarım diye korkuyorum
pazar günü bi kurabiye yapayım dedim ki ayda yılda bir gelir bu istek
çok güzel oldu kendi kendime hayret ettim amaa fırında fazla bırakmışım resmen kurudu

pazar günü bi kurabiye yapayım dedim ki ayda yılda bir gelir bu istek
çok güzel oldu kendi kendime hayret ettim amaa fırında fazla bırakmışım resmen kurudu
bende her cumartesi muffin keke sardım eşim yüzmeye gidiyor gitmeden yesin acıkmasın diye yapıyorum beslenme gibi
silikon kalıplarım var sağlıklı olsun diye tek pişirimlik kağıtlardan aldım çabuk pişirdi altı üstü yandı kömür gibi oldu şimdi her gün kömür den az iyice onları götürüyor

senin kekin tarifine bakayım netten

bizde cumartesi misafirliğe gidicez ama biz birer çeşit bişey yapıyoruz ev sahibi hepten yorulmasın diye. ben cevizli incirli muhallebili kek yapıcam belki sana da fikir olur
ya da ıslak kek yap çok uğraşma
işi çokmuş canım bir aşamalı olmalı bu üç aşamalı benim becerilerimi aşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…