• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

irmikli süt tatlı hem kolay hem hafif oluyor onu yaparım
kek yaparım muffin kek
kurabiye mi yapsam güvenemiyorum fırına yakarım diye korkuyorum

İrmikli yağacaksan tavsiyem içine ıspanakta kat,şamfıstıklı gibi yemyeşil oluyor denedim bu tarifi.
Yada irmiğin üzerine sos yapabilirsin meyveli çok güzel oluyor oda.

P1070353.webp
P1070353.webp

İrmikli yağacaksan tavsiyem içine ıspanakta kat,şamfıstıklı gibi yemyeşil oluyor denedim bu tarifi.
Yada irmiğin üzerine sos yapabilirsin meyveli çok güzel oluyor oda.
ISpanak pek sevmiyorum abla ama meyveli sos güzel olur deneyeyim çok teşekkür ederim.:KK16:

ISpanak pek sevmiyorum abla ama meyveli sos güzel olur deneyeyim çok teşekkür ederim.:KK16:

İçinde ıspanak olduğu anlaşılmıyorzaten,meyveli yapabilirsin mesela ben bir tane yapmıştım fotosunu atayım sana ..
Alttakinde kakao ilave ediyorsun,orta irmik,üst katıda meyveyle yaptığım sos idi bu tarifi yağmıştım netten bulup.

uc-renkli-irmik-tatlisi.webp

İçinde ıspanak olduğu anlaşılmıyorzaten,meyveli yapabilirsin mesela ben bir tane yapmıştım fotosunu atayım sana ..
Alttakinde kakao ilave ediyorsun,orta irmik,üst katıda meyveyle yaptığım sos idi bu tarifi yağmıştım netten bulup.

Eki Görüntüle 2559712
aaaa ben de yaptım bunu az sonra resmini atym :)
çok lezzetli bu da çok basit

ay nasıl mamalar bunlar ama yyyyyyyyyyyyyyaaaaaa
canım çekti

iyiyim diyelim iyi olalım inşallah

birim değiştirdim .
bi süredir bununla uğraşıyordum .
bir kaç haftadır .
şimdi yeni yere alışmaya çalışıyorum .

Eki Görüntüle 2559712
çok güzel olmuş abla eline sağlık bende buna benzer bir şey yaparım galiba
sağol ilgin için

Back
X