olabilir canımama bak demişlerki artık bunu yani eşinin aldığı yazlığı giyme bak sana kışlık aldık
ben orda bir art niyet hissettim
hı öle mi ben befere okuyoruz sanıyordum ay :)
duaların 40 ı karıştı
geriden okurayarak geliyorum yok hayatım bana değil herkes kendine konuştuk bunu hatırlamıyor musunene yoksa oylemi okuyacazNeysesakinim bebitom sanamı okuyoruz.ben karıştırdım galiba hatları.devereye gir bebem
ben seni çok iyi anladım anlıyorum canım art niyet hissettim ben yoksa ben mi çok kötü niyetliyimhah işte beferim çok doğru yerden yakaladın.ki adamın kışlık ayakkabısı var.ihtiyacı yok yani
yok canım benim yok kendine herkestoplama ise devredeyim sana kuzum günlük 5000 hedef koydum kendime
içimiz fesat bizim dermişimben seni çok iyi anladım anlıyorum canım art niyet hissettim ben yoksa ben mi çok kötü niyetliyim
valla ben sinir olurum seni çok iyi anlıyorum canımiçimiz fesat bizim dermişimgit başka al.illa benim aldığımdan niye alıyorsun yani
abdest almam lazım onda ayetlerde vardı sanki.önümüzdeki pazartesi başlayabilirim ancaşu kırk bir gün mucize var onu yapalım mı hepimiz ay başında ne dersiniz
valla ben sinir olurum seni çok iyi anlıyorum canımiçimiz fesat bizim dermişimgit başka al.illa benim aldığımdan niye alıyorsun yani
tamam o zaman ben pek bilgim yok ayet mi ordakiler aydınlatabilir misin beni, biliyorsanabdest almam lazım onda ayetlerde vardı sanki.önümüzdeki pazartesi başlayabilirim anca
fatiha suresindeki ayet var .regliyken okunmaz diye biliyorumtamam o zaman ben pek bilgim yok ayet mi ordakiler aydınlatabilir misin beni, biliyorsan
tamam onda mutabıkız zaten öyle yazıştık hatırlamıyor musunfatiha suresindeki ayet var .regliyken okunmaz diye biliyorum
ya burdan özel mesaj ile yolladım bir dua yukarıda ekledim görebilirsinben sanki fransız kaldım olaylara
benim olayıma da bir yıl olacak 5 aralıktayok adetliyken fatiha da ayetel kürsüyü de okuyabiliriz.. bir sakıncası yok dualarda.. sadece kur-an'ı ele almamak lazım abdestsizken..
hemen başlayalım 1 aralık itibari ile ben varım.. sadece gaza ihtiyacım var..
bu arada 1 aralık babamın da ölüm yıl dönümü kızlar((((
inanamıyorum-)110:
ay befer ya benim kafa uçtu.bana attığın 21 günlükmüydütamam onda mutabıkız zaten öyle yazıştık hatırlamıyor musun
deneyim ama bir sıkıntım var ben unutuyorum ay ://benim olayıma da bir yıl olacak 5 aralıkta
yukarıda var dua kaydet canım 41 gün devam ediliyor
bir niyet ediyorsun sonra okuyorsun her gün 10 dakika sürüyor zaten .
ben bir ara yaptım gerçekten oldu dileğim 41 gün sonunda
her gün burda hatırlatırız birbirimizedeneyim ama bir sıkıntım var ben unutuyorum ay ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?