bugün başlıyoruz canım o zamantabiki canım
şu trendyolada ben bir türlü alışamadım karışık ve pahalı geliyorindirim takip eder oldum puf.çok sıkıcı.gözüm ağrıyor.ne ihtiyaç olsa bekliyorum indirime girsin diye
nerden almıştın.ayaklarım çok üşür bende alayım.malum kocaya bile minnet etmemek lazımya yeminle boooşşş muşş
ya bende hem sıcak seviyorum hem de bunalıyorum o yüzden ince şeyler giyip kat kat yapıyorum ısındıkça çıkarıyorum :)ayy dün çektim kalınn polar tavşanlı picamalarımı misss :)
ordan çok yapmam aslında.arada işteşu trendyolada ben bir türlü alışamadım karışık ve pahalı geliyor
bende aynıyım yaa.kalın kazak giyemem mesela.evdede oyleyim.hele boğazlı hiç bişey kullanamamya bende hem sıcak seviyorum hem de bunalıyorum o yüzden ince şeyler giyip kat kat yapıyorum ısındıkça çıkarıyorum :)
kız geçsin yaa nolcakeşime yaz sezon sonu spor bi ayakkabı almıştım.havalr güzel gidince arada giyiyordu.abisi aynı markadan kışlık ayakkabı hediye almış.ay sinir oluyorum.sürekli benim üstüme geçmeye çalışıyor gibi hissediyorum
koraydan erkek kardeşim yılbaşı hediyesi almıştı suhanım :)nerden almıştın.ayaklarım çok üşür bende alayım.malum kocaya bile minnet etmemek lazım
ay yani suhan ne olacak hakkaten.. bırak alsın bi de abisi ay :))kız geçsin yaa nolcak
ay ben gıcık oluyorum.bide tembihlemiş bunu giyme soğuk diye.len zaten adamın kışlık ayakkabıları var densiz.sanki ayakkabısızbenim eşimin ailesi eşime hala çocuk gibi kıyafet alır
valla iyikide alıyolar
neden öyle hissettin bebeem yaaay ben gıcık oluyorum.bide tembihlemiş bunu giyme soğuk diye.len zaten adamın kışlık ayakkabıları var densiz.sanki ayakkabısız
+bende aynıyım yaa.kalın kazak giyemem mesela.evdede oyleyim.hele boğazlı hiç bişey kullanamam
çok ilginç bir şey kasıtlı yapıyorlar yoksa eşinin marka takıntısı var ondan mı yani bakıyorlar eşi almış giyıyor ozaman bizde alalım diyorlar belkideeşime yaz sezon sonu spor bi ayakkabı almıştım.havalr güzel gidince arada giyiyordu.abisi aynı markadan kışlık ayakkabı hediye almış.ay sinir oluyorum.sürekli benim üstüme geçmeye çalışıyor gibi hissediyorum
bizimkilerden ben birşey görmedim valla sanslı mı sanssızlık mı bilemiyorumbenim eşimin ailesi eşime hala çocuk gibi kıyafet alır
valla iyikide alıyolar
yok artık bu ne yaaay ben gıcık oluyorum.bide tembihlemiş bunu giyme soğuk diye.len zaten adamın kışlık ayakkabıları var densiz.sanki ayakkabısız
valla bende suhan gibi hissetim o alt notada bir kinaye hissettim bendeneden öyle hissettin bebeem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?