2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

eşime yaz sezon sonu spor bi ayakkabı almıştım.havalr güzel gidince arada giyiyordu.abisi aynı markadan kışlık ayakkabı hediye almış.ay sinir oluyorum.sürekli benim üstüme geçmeye çalışıyor gibi hissediyorum

ya bende hem sıcak seviyorum hem de bunalıyorum o yüzden ince şeyler giyip kat kat yapıyorum ısındıkça çıkarıyorum :)
bende aynıyım yaa.kalın kazak giyemem mesela.evdede oyleyim.hele boğazlı hiç bişey kullanamam

nerden almıştın.ayaklarım çok üşür bende alayım.malum kocaya bile minnet etmemek lazım
koraydan erkek kardeşim yılbaşı hediyesi almıştı suhanım :)
harika harika sımsıcacık
kesinlikel etmeyelim arkadaş aman amann

benim eşimin ailesi eşime hala çocuk gibi kıyafet alır
valla iyikide alıyolar
ay ben gıcık oluyorum.bide tembihlemiş bunu giyme soğuk diye.len zaten adamın kışlık ayakkabıları var densiz.sanki ayakkabısız

olma olma abisidir bişi olmaz kardeş onlar yaw :))
empati yap bacın sana alıp getirse kocan gıcık olsa ne yapardın.. ben o kocayı pırımpırçık ederim mesela

çok ilginç bir şey kasıtlı yapıyorlar yoksa eşinin marka takıntısı var ondan mı yani bakıyorlar eşi almış giyıyor ozaman bizde alalım diyorlar belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…