pırımpırçık nedir abiolma olma abisidir bişi olmaz kardeş onlar yaw :))
empati yap bacın sana alıp getirse kocan gıcık olsa ne yapardın.. ben o kocayı pırımpırçık ederim mesela
yok marka takıntısı yok.fiyat düşünce ben almıştım hediye.hoşuna gitsin ayaklarını sağlam hissettinsin onun için yeterli.onların marka takıntısı var aslında.inada bindirdim başka bitane daha alıcamçok ilginç bir şey kasıtlı yapıyorlar yoksa eşinin marka takıntısı var ondan mı yani bakıyorlar eşi almış giyıyor ozaman bizde alalım diyorlar belkide
şimdi aslında biz olaylar üzerinden konuşuyoruz ama niyetleri bilemeyiz. suhan daha iyi anlıyordur neden yaptıklarını bizimkiler tamamen iyi niyetlerinden alırlar mesela. suhan rahatsız olduğuna göre niyet farklıvalla bende suhan gibi hissetim o alt notada bir kinaye hissettim bende
parçalamanın kibar halıpırımpırçık nedir abi
neyse kötü düşünmicimşimdi aslında biz olaylar üzerinden konuşuyoruz ama niyetleri bilemeyiz. suhan daha iyi anlıyordur neden yaptıklarını bizimkiler tamamen iyi niyetlerinden alırlar mesela. suhan rahatsız olduğuna göre niyet farklı
kuzum istersen yapmayabilirsin.herkes kendine okuyor.niyet edipcanlar ben hiç yapamadım yaa gelen giden durmuyor
hı öle mi ben befere okuyoruz sanıyordum ay :)kuzum istersen yapmayabilirsin.herkes kendine okuyor.niyet edip
ene yoksa oylemi okuyacazhı öle mi ben befere okuyoruz sanıyordum ay :)
duaların 40 ı karıştı
kime niyet kime kısmet500 de benden
ama bak demişlerki artık bunu yani eşinin aldığı yazlığı giyme bak sana kışlık aldıkşimdi aslında biz olaylar üzerinden konuşuyoruz ama niyetleri bilemeyiz. suhan daha iyi anlıyordur neden yaptıklarını bizimkiler tamamen iyi niyetlerinden alırlar mesela. suhan rahatsız olduğuna göre niyet farklı
biraz farklılar seninkiler benimkiler gibi hepsi bir cins işteyok marka takıntısı yok.fiyat düşünce ben almıştım hediye.hoşuna gitsin ayaklarını sağlam hissettinsin onun için yeterli.onların marka takıntısı var aslında.inada bindirdim başka bitane daha alıcam
hah işte beferim çok doğru yerden yakaladın.ki adamın kışlık ayakkabısı var.ihtiyacı yok yaniama bak demişlerki artık bunu yani eşinin aldığı yazlığı giyme bak sana kışlık aldık
ben orda bir art niyet hissettim
wowww hArikasın tatlım ben çok yapamadım bugün alınca eline yapılıyor vallabefer 3000 yaptım
tatlım toplama değil bu kendine okuyporsun500 de benden
valla bende yapamadım hayatımcanlar ben hiç yapamadım yaa gelen giden durmuyor
toplama ise devredeyim sana kuzum günlük 5000 hedef koydum kendimetatlım toplama değil bu kendine okuyporsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?