sarkan pek yerim yok ama kollarımda azıcık var harekete başladım onun için ama gögüsler fenaZamanı gelince sende yaptırırsın canım belki
kesinlikle ya.aktı gittidetoks gibi birşey oluyor dimi böyle yakın seni bilen insanla vakit geçirince arınıyorsun sanki
Onlar zamanla toplanır canım da tek göğüs için olursun belkisarkan pek yerim yok ama kollarımda azıcık var harekete başladım onun için ama gögüsler fena
gurbet zor iştekesinlikle ya.aktı gitti
iyidir.hep aynı bea.senin güzel geçmişhoşbuldum canım ne var ne yok görüşmeyeli
şimdilik yukarıdan başladım gözleri çizdirdim yavaş yavaş toplayacağız işte kaportayıOnlar zamanla toplanır canım da tek göğüs için olursun belki
ilahi kuzuu senin candan bakan güzel gözlerin varya o yetiyoşimdilik yukarıdan başladım gözleri çizdirdim yavaş yavaş toplayacağız işte kaportayı
Geçmiş olsun canım bir ara ameliyat olacaktın o sanırım nasıl çizdirince rahatlamıssındır birazşimdilik yukarıdan başladım gözleri çizdirdim yavaş yavaş toplayacağız işte kaportayı
güzeldi ama yetmedi yaaiyidir.hep aynı bea.senin güzel geçmiş
eh işte ama çok çok net görmüyorum bakalım bu hafta doktora gideceğim ne diyecekGeçmiş olsun canım bir ara ameliyat olacaktın o sanırım nasıl çizdirince rahatlamıssındır biraz
İnsallah guzel seyler söyler canimeh işte ama çok çok net görmüyorum bakalım bu hafta doktora gideceğim ne diyecek
inşallah tatlımİnsallah guzel seyler söyler canim
ara ara gel kuzumBende sizi özledim canım
benimd egöğüsler fena.sarkma yaptı puffffffffffsarkan pek yerim yok ama kollarımda azıcık var harekete başladım onun için ama gögüsler fena
hadi sen emzirdin tatlım benim hamilelikte doldu doldu bir anda ilaç alıp sütü kesince aynı balon gibi oldu çok fenabenimd egöğüsler fena.sarkma yaptı puffffffffff
Gelirim canim artikara ara gel kuzum
ya ben bi ara araştırdım kafama yatmadı.tekrar bakarız olmadı.bikaç hareket vardı onlarda kafma yatmadı.bakalım şimdilik idare ediyoruzhadi sen emzirdin tatlım benim hamilelikte doldu doldu bir anda ilaç alıp sütü kesince aynı balon gibi oldu çok fena
bu kremler filan satılıyor sence adam eder mi yada iyi gelir mi yoksa dolandırıcılık mı acaba
cerenizde kullanan var mı
dükkanı naptınız.bakmıyormusun artık.rest mi çektin babanaGelirim canim artik
Is bulana kadar bosum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?