evet sıkıntılar devam ediyor bu hafta netleşecek devam mı tamam mı birazda ben karar vereceğim bu durumabefom naptın işyerinde sıkıntınmı var.şöyle bi göz attım
amesim hoşgeldin baby
çok şkür tatlım nasıl olsun hemen hemen aynı herşeyHosbuldum canım iyiyim sen nasılsın
sende hoşgeldin nasıl geçti ufak kaçamak?günaydınlar
hayırlısı diyeyim kuzum.donanımlı birisin.müdür yardımcılığı teklıfıni değerlendirmicekmisinevet sıkıntılar devam ediyor bu hafta netleşecek devam mı tamam mı birazda ben karar vereceğim bu duruma
iyi geçti.ablamla baya sabahladık bikaç gün.iyi geldi ikimizedesende hoşgeldin nasıl geçti ufak kaçamak?
günaydınlar
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ❤nasılsın kuzuş
tatlım o isimde öyle benim gazımı almak için yoksa yok öyle bir şeyhayırlısı diyeyim kuzum.donanımlı birisin.müdür yardımcılığı teklıfıni değerlendirmicekmisin
detoks gibi birşey oluyor dimi böyle yakın seni bilen insanla vakit geçirince arınıyorsun sankiiyi geçti.ablamla baya sabahladık bikaç gün.iyi geldi ikimizede
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ❤
Bugün ablamın yanına gidiyorum izmire
2 hafta kadar orda kalacagım bir sizlere bakaayım dedim kac zamandır yogundum bakamadım
hoşbuldum canım ne var ne yok görüşmeyelibefom naptın işyerinde sıkıntınmı var.şöyle bi göz attım
amesim hoşgeldin baby
3-4 gün gezeceğim sonrasında ablam ameliyat olacak canım onun için gidiyorumoo izmir ne güzel gez dolaş iyi gelir
canım hakkında hayırlısı olsun ,nşallahevet sıkıntılar devam ediyor bu hafta netleşecek devam mı tamam mı birazda ben karar vereceğim bu duruma
Aaa geçmiş olsun hayırdır canım neyi var3-4 gün gezeceğim sonrasında ablam ameliyat olacak canım onun için gidiyorum
iyi yolculuklar canım.iyi etmişsin.Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ❤
Bugün ablamın yanına gidiyorum izmire
2 hafta kadar orda kalacagım bir sizlere bakaayım dedim kac zamandır yogundum bakamadım
evet bu ara pek takip edemedim yine vardı dimi zaten o dönemde ortaya çıkıyor bu durumcanım hakkında hayırlısı olsun ,nşallah
retromuz falanda bitti daha sağlıklı karar verebilirsin inşallah
Sağol canım hastalıktan dolayı olmuyor ameliyatı yaklasık 30-35 kilo arası verdiği için göbek bölgesinde olusan fazlalıklar için birde göğüs için estetik operasyon gecirecekAaa geçmiş olsun hayırdır canım neyi var
Sagol canım ❤iyi yolculuklar canım.iyi etmişsin.
hıı valla çok iyi yapıyor sarkıyor et fazlaları tlc de program var ordan görüyorumSağol canım hastalıktan dolayı olmuyor ameliyatı yaklasık 30-35 kilo arası verdiği için göbek bölgesinde olusan fazlalıklar için birde göğüs için estetik operasyon gecirecek
Sagol canım ❤
Zamanı gelince sende yaptırırsın canım belkihıı valla çok iyi yapıyor sarkıyor et fazlaları tlc de program var ordan görüyorum
bende gögüslerim berbat ufaldı içi boşaldı çok fena
Bende sizi özledim canımvalla özlemişim herkesi çoktandır biraraya gelemiyorduk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?