2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar bir şey soracağım siz ingstamdan yada youtobe den videolar izliyormusunuz ne tür şeyler izliyorsunuz merak ettim
ben her türlü izliyorum youtube
.sesiz vloglar oluyor onlara bakıyorum.çocuk gelişimiyle ilgili pedogogları,tedx konuşmalarını, bide okanı çok izliyorum

ben her türlü izliyorum youtube
.sesiz vloglar oluyor onlara bakıyorum.çocuk gelişimiyle ilgili pedogogları,tedx konuşmalarını, bide okanı çok izliyorum
bende okanı çok izliyorum
cilt bakım videoları yemek tarifleri
temizlik videoları filan
ve şunu çok fark ettim çok izliyorum çok vakit geçiriyorum ve içi boş sonra unutuyorum uygulama yapmıyorum

bir kanal filanda ben mi açsam dedim millet iş olarak yapıyor bunu öyle içi doluda değil hani
ne yapsalar izleniyor sanki

bende çok istedim bi ara dünya bi para kazanıyorlar.ama zaman sıkıntı bende.belkide bahane bilmiyorum.ama neden olmasın.yapabilirim diyorsan bence çok eğlenceli görünüyor

bende çok istedim bi ara dünya bi para kazanıyorlar.ama zaman sıkıntı bende.belkide bahane bilmiyorum.ama neden olmasın.yapabilirim diyorsan bence çok eğlenceli görünüyor
evet öyle zaman sıkıntısı bende de var.
denenebilir bence içerik sıkıntısı var ne olmalı içinde milletin ne tür şeyler ilgisini çeker

evet öyle zaman sıkıntısı bende de var.
denenebilir bence içerik sıkıntısı var ne olmalı içinde milletin ne tür şeyler ilgisini çeker
her türlü yapıyor millet.işte bir günüm,evde bir günüm,temzilik düzen,makyaj,diyet yemek tarifi,içinden geldiği gibi bence belli bir konu üzerine değilde olduğu gibi yaşantın olabilir.sen ne düşünüyordun.

bende tam böyle düşünüyordum kardeşimde dediki bir konusu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…