Ben onu demedim degil mi 3 hafta once tamamen kapattikdükkanı naptınız.bakmıyormusun artık.rest mi çektin babana
bıraktın mı dükkani tatlım?Gelirim canim artik
Is bulana kadar bosum artik
bende bende baktım çok sağlıklı gelmediya ben bi ara araştırdım kafama yatmadı.tekrar bakarız olmadı.bikaç hareket vardı onlarda kafma yatmadı.bakalım şimdilik idare ediyoruz
aman niye ya iş mi yapmıyordu?Ben onu demedim degil mi 3 hafta once tamamen kapattik
bıraktın mı dükkani tatlım?
En son kuzenim de gelmeyi bırakınca hersey üstüme kalmıştı canim ekim ayi çok yogun ve zor gectiaman niye ya iş mi yapmıyordu?
hayırlısı olsun canım hakkınızdaEn son kuzenim de gelmeyi bırakınca hersey üstüme kalmıştı canim ekim ayi çok yogun ve zor gecti
Zaten yıllardır kapatmak istiyorduk alicida çıkınca verdik
Sagol canım benim ❤hayırlısı olsun canım hakkınızda
yok kuzum dememiştinBen onu demedim degil mi 3 hafta once tamamen kapattik
ben her türlü izliyorum youtubekızlar bir şey soracağım siz ingstamdan yada youtobe den videolar izliyormusunuz ne tür şeyler izliyorsunuz merak ettim
bende okanı çok izliyorumben her türlü izliyorum youtube
.sesiz vloglar oluyor onlara bakıyorum.çocuk gelişimiyle ilgili pedogogları,tedx konuşmalarını, bide okanı çok izliyorum
bende çok istedim bi ara dünya bi para kazanıyorlar.ama zaman sıkıntı bende.belkide bahane bilmiyorum.ama neden olmasın.yapabilirim diyorsan bence çok eğlenceli görünüyorbende okanı çok izliyorum
cilt bakım videoları yemek tarifleri
temizlik videoları filan
ve şunu çok fark ettim çok izliyorum çok vakit geçiriyorum ve içi boş sonra unutuyorum uygulama yapmıyorum
bir kanal filanda ben mi açsam dedim millet iş olarak yapıyor bunu öyle içi doluda değil hani
ne yapsalar izleniyor sanki
evet öyle zaman sıkıntısı bende de var.bende çok istedim bi ara dünya bi para kazanıyorlar.ama zaman sıkıntı bende.belkide bahane bilmiyorum.ama neden olmasın.yapabilirim diyorsan bence çok eğlenceli görünüyor
her türlü yapıyor millet.işte bir günüm,evde bir günüm,temzilik düzen,makyaj,diyet yemek tarifi,içinden geldiği gibi bence belli bir konu üzerine değilde olduğu gibi yaşantın olabilir.sen ne düşünüyordun.evet öyle zaman sıkıntısı bende de var.
denenebilir bence içerik sıkıntısı var ne olmalı içinde milletin ne tür şeyler ilgisini çeker
bende tam böyle düşünüyordum kardeşimde dediki bir konusu olmalıher türlü yapıyor millet.işte bir günüm,evde bir günüm,temzilik düzen,makyaj,diyet yemek tarifi,içinden geldiği gibi bence belli bir konu üzerine değilde olduğu gibi yaşantın olabilir.sen ne düşünüyordun.
hiç demeyim ama çok çok az izliyorum canım ayda yılda bir you tube sıkılıyorum çünkükızlar bir şey soracağım siz ingstamdan yada youtobe den videolar izliyormusunuz ne tür şeyler izliyorsunuz merak ettim
yok işte başta bende öyleydim ama artık öyle değilhiç demeyim ama çok çok az izliyorum canım ayda yılda bir you tube sıkılıyorum çünkü
izledikçe izleyesim geliyor benimyok işte başta bende öyleydim ama artık öyle değil
benimde öyle canım ya birde içi boş yani kadın maske yapmış ama ilk defa yapmış belli bari önce yapta belli etme kimseyeizledikçe izleyesim geliyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?