yok bu sefer oda konu oldu ciddiler galibatazminat vermeyi göze almazlar galiba
senin için iyi olan olsunyok bu sefer oda konu oldu ciddiler galiba
AMİN İNŞsenin için iyi olan olsun
Amin, 3 kişi oldunuz, dua edicembize de dua et Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. maşaallah az süre kalmış.
beferim burada da bir hal yokAMİN İNŞ
sende ne var yok havalar soğudu burası hala ılık ta daha yağmur yağmadı o derece
Burada öyle canım benimbeferim burada da bir hal yok
kuru soğuk
ayaz
sabah akşam
gündüz yanıyor ay :))
günaydın canım benim hoşgeldin nasılsın ne zaman geldingünayddııınnnn
hoşbuldum canım perşembe geldim yaa kısacıktıgünaydın canım benim hoşgeldin nasılsın ne zaman geldin
Ohh çok iyi yapmışşın vallahoşbuldum canım perşembe geldim yaa kısacıktı
ama işe gelmedim evde takıldım
tek gittimya canım fazla kalmaya cesaret edememiştim ama keşke çok kalsaymışım dedim hatta uçağı kaçırsam dedim ama geldim işte. şimdiden bilet bakıyorum tekrar gitmeyeOhh çok iyi yapmışşın valla
ben bir hafta gideceksin sandım 2günlük gitmişşin gerçekten çok kısa olmuş
sen o görüşmeden sonra rahatlamıştım dedin sanki yine tedirgin oldun mu canım benimtek gittimya canım fazla kalmaya cesaret edememiştim ama keşke çok kalsaymışım dedim hatta uçağı kaçırsam dedim ama geldim işte. şimdiden bilet bakıyorum tekrar gitmeye
ooo hoşgeldiniz zip zip hanım nasılsınız keyifler nasılGünaydınnnn
Hosbuldum canım iyiyim sen nasılsınooo hoşgeldiniz zip zip hanım nasılsınız keyifler nasıl
bu sefer ilaç falanda almadım son derecede rahattım eskiye döndüm sanki inşallah hep böyle devam edersen o görüşmeden sonra rahatlamıştım dedin sanki yine tedirgin oldun mu canım benim
evde bekleyen olunca haklısın ama çok iyi gelmiştir o 2gündür kaçamak bile
nasılsın kuzuşGünaydınnnn
ÇOK iyi gelmiş ya ozamanbu sefer ilaç falanda almadım son derecede rahattım eskiye döndüm sanki inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?