- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
hastamısın.geçmiş olsun neyin varDr 'a gıdıp geldım 1 torba ılac verdı ama hala neyım oldugunu anlamıs degıl =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastamısın.geçmiş olsun neyin varDr 'a gıdıp geldım 1 torba ılac verdı ama hala neyım oldugunu anlamıs degıl =(
iş eşinde bitiyor bu noktada.arkadaşı düşüncesizlik yapabilir ama eşin gerektiğinde müdahale edecek.hani arkadaş çevrelerini değiştirmek istemiyorsun ama evlendikten sonra özellikle erkeklerde bekar biriyle arkadaşlık etmeleri zorlanıyor.kadınlarda öyle değil.bekar evli farketmiyor.
yani olayı tam bilmediğimden çok yorum yapamadım.bunlar beraber ipin ucunumu kaçırdılarYok işte benimkisi diyor ki kaç yıllık arkadaşım ne yapayım,bak o da evlenecek durulur. O bekar günlerini yaşarken sen evliydin ama? Baya sinirlendim eşime.
Sizler benden daha uzun evli ve tecrübelisiniz. Bu tarz durumlarda özür dileyip şımarıp sarılıp öpüp normale döndürmeye çalışıyor ama ben nasıl bir tavır koysam bilmiyorum. Uzatsam mı uzatmasam mı? Ama uzatmamam gerekse de sinirim geçmiyor
Aa neden ki? Ne şikayetin var? Bu ara ben de çok ilaç içtim çok kötü bişey ya
tesekkur ederım canlar ,hastamısın.geçmiş olsun neyin var
yani olayı tam bilmediğimden çok yorum yapamadım.bunlar beraber ipin ucunumu kaçırdılar
tesekkur ederım canlar ,
benım belım agrıyor sureklı . sag bacagım daha dogrusu boyle bazen sankı damarımı ıcerden cekıyorlarmıscasına acıyor ınternetten arastırdım sıyatıge benzıyor dr a soyledım senın hıcbırseyın yok dıyor emarların temız dıyor e ben ne yapıyım agrı cekıyorum dedım ılacları verdı yolladı. 18 ekımde ıgne yapacakmıs kalcadan
biraz uzat.çok değil neticede arkadaşına uymamış .çok belli etmeden arkadaşıyla arasına mesafe koymaya çalış.boş bırakmaya gelmez onunla.fena bişey sanırım o şahısEşimle buluşacakları bir gün arkadaşı bi ekran fotosu atmış. Bir kızla konuşuyor kıza diyor ki BİZ SİZİ alalım. Eşim adına da konuşuyor. Eşim istemiyor ama bana da söylemiyor böyle böyle oldu diye çünkü bi daha görüştürmem diye korkuyor. Bu ekran fotosunu buldum. Buluştuğunu da düşünüp kıyamet kopardım. Ama buluşmamış emin oldum buna da yine de arkadaşının yaptığı şeyin saçmalığına bakar mısın? Ölür müsün öldürür müsün. Eski bi olay ama ben yeni gördüm teli karıştırırken. Şimdi o çocuğun hayatında biri var kızın peşinde hep ne derse onu yapıyor. Sözünden çıkmıyor. Benimkine ne hadle böyle bişey teklif ediyor biz evliydik yani. Şimdi durulmuş olsa ne olmasa ne onun sevgilisi kıymetli de ben neyim yani?
biraz uzat.çok değil neticede arkadaşına uymamış .çok belli etmeden arkadaşıyla arasına mesafe koymaya çalış.boş bırakmaya gelmez onunla.fena bişey sanırım o şahıs
tamam tavrını koymuşsun.bundan sonra takibe al plan yaparlarsa bir şekilde planlarını boz.yavaş yavaş aralarını soğut.Çok belli edip direkt onun ilk vukuatı değil kredisi bitti görüşmeyeceksiniz dedim ama bilemedim şimdi
acaba bel fıtığımı dicem ama temiz çıkmış çok şükürtesekkur ederım canlar ,
benım belım agrıyor sureklı . sag bacagım daha dogrusu boyle bazen sankı damarımı ıcerden cekıyorlarmıscasına acıyor ınternetten arastırdım sıyatıge benzıyor dr a soyledım senın hıcbırseyın yok dıyor emarların temız dıyor e ben ne yapıyım agrı cekıyorum dedım ılacları verdı yolladı. 18 ekımde ıgne yapacakmıs kalcadan
tamam tavrını koymuşsun.bundan sonra takibe al plan yaparlarsa bir şekilde planlarını boz.yavaş yavaş aralarını soğut.
bende sinir oluyorum.aman dikkat etAynen öyle yapayım. Bu erkeklerin birbir totosunu kollamasına sinir oluyorum ya :))
bende sinir oluyorum.aman dikkat et
Çok geçmiş olsun belini üşütmemeye çalış
dıkkat edıyorum usutmuyorum , gece bıle benı uykumdan uyandırıyor agrı o derece ama temız cıkıyor nasıl oluyor anlamadımacaba bel fıtığımı dicem ama temiz çıkmış çok şükür
dıkkat edıyorum usutmuyorum , gece bıle benı uykumdan uyandırıyor agrı o derece ama temız cıkıyor nasıl oluyor anlamadım
cok sagol canım benımİnşallah ilaçlar iyi gelir ve tamamen iyi olur
gunaydın cok sukur hafta ortalandıgünaydınnnnnn güzel hatunlar.
nasılsınız bakam haftayı ortalık :)
gunaydın cok sukur hafta ortalandı