bu ikili takımlar iyi oluyor bence.hani 6'lı alsam belki misafire beğenmicek ama böyle ikili olunca her türlü kullanır diye düşünüyorum.netten baktım keramika bu.tulu var onlarda hoşuma gidiyor.iyi uygunmuş çok şık birde
evet şık ve güzel iş yerinde kullanır eve götürmez ama bu çok pahalı hediye işini ben beğenmiyorum veliye çok masraf oluyor millet çok abartıyorbu ikili takımlar iyi oluyor bence.hani 6'lı alsam belki misafire beğenmicek ama böyle ikili olunca her türlü kullanır diye düşünüyorum.netten baktım keramika bu.tulu var onlarda hoşuma gidiyor.
yap güzel o kadar zor ve uğraştıracak bir şeyi yok kiben ikisini de seviyorum ama erinmekten kalkıp yapmıyorum
bende aynen.gereksiz .nişanlı bir öğretmenin bu şekilde çeyizini dizdiklerini bilirim .yani başka ne olabilir sukulent belki yine tatlı bi saksıda.teraryum aklıma geldi.hep benim sevdiğim şeyler bunalrevet şık ve güzel iş yerinde kullanır eve götürmez ama bu çok pahalı hediye işini ben beğenmiyorum veliye çok masraf oluyor millet çok abartıyor
evet ama çicekte pahalıbende aynen.gereksiz .nişanlı bir öğretmenin bu şekilde çeyizini dizdiklerini bilirim .yani başka ne olabilir sukulent belki yine tatlı bi saksıda.teraryum aklıma geldi.hep benim sevdiğim şeyler bunalr
50 civarı teraryum vardı gg de.tabi boyutunu bilemedim.benim masamda elma var çok seviyorum.eşim almıştıevet ama çicekte pahalı
evet oda uygun bazısı çok minik oluyor çok gereksiz oluyor ama kaliteli bir çiçekte alınabilir50 civarı teraryum vardı gg de.tabi boyutunu bilemedim.benim masamda elma var çok seviyorum.eşim almıştı
ne planı dostuum :)2020 için plan vs yaptınızmı
valla kafamda birşeyler var ama para olmadığı için epey zor gibi.2020 için plan vs yaptınızmı
bende çok istiyorum onu.ama ikinci evi aldıktan sonra.çocuklarda az büyür kvde evine geçer vs diye düşünüyorum.bi aklım anasını satayım al git sin diyor.aklında belli bir model varmıvalla kafamda birşeyler var ama para olmadığı için epey zor gibi.
toparlanıp yazayım ama aklımda robot süpürge var
bende çok istiyorum onu.ama ikinci evi aldıktan sonra.çocuklarda az büyür kvde evine geçer vs diye düşünüyorum.bi aklım anasını satayım al git sin diyor.aklında belli bir model varmı
huzura ererim o bakımdanANKER 11S
İROBOT 7+
DİRT DEVİL SPİDER 2.0M612
buradaki alanlardan not aldım bu modelleri aralarında uçurum var yaptığı iş hemen hemen aynı sarj süreleri değişiklik gösteriyor anladığın kadarıyla .
kv ile ne ilgisi var o kısmını çözemedim
bence asıl o vakit gerekir okullar tam gün saat 3 geliyorlar onları kim olacak o vakte kadar kim bakacak sen yinede kendini çok şartlama ondan kurtulurum gibihuzura ererim o bakımdanniye yazdım bende bilemedim.çocuklar okulabaşlar ikiside o hengamede daha ihtiyaç duyarım diye
bence asıl o vakit gerekir okullar tam gün saat 3 geliyorlar onları kim olacak o vakte kadar kim bakacak sen yinede kendini çok şartlama ondan kurtulurum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?