canım sınıfça toplu almaz mısınız? öyle daha rahat oluyorkızlar ya öğrewtmenler günü geliyor.kreşteki öğretmene hediye alıcamda.ne alsam karar veremedim.hediye kabul ediyormu bilmiyorum ama fikriniz varmı?ikili fincan alsam komikmi olur.daha öğretmensi hediye ne olabilir
kimseyle görüşmüyorum.grup kurulmuş ama hoca foto işte bilgi vs veriyor ordan.bide iki hoca var.esas hocasına alıcamda ,diğerinde ingilizce vs veriyor.ama çok değil.onada gerekirmi.?çok büyük bişey düşünmüyorumcanım sınıfça toplu almaz mısınız? öyle daha rahat oluyor
eğer tek alacaksan böyle bi takım daha şık bencebide ajanda var aklımda.burda bir arkadaşta almış
zahterin kokusu ağır geliyor banabende bu ara limonlu zahtere taktım o güzel oluyor evet zencefile başlamam lazım o da harika bişey gerçekten zindelik veriyor
çok şükür yuvarlanıyoruziyidir kuzu sen ?
tmm bu ikili takımdan alayım o vakit.eşiyle karşılıklı içsineğer tek alacaksan böyle bi takım daha şık bence
hoşlarına gidiyor. biz hep toplu aldık hakkaten rahat oluyor
ajandayı boşver
pc ye bakarken yani şimdi güneş gözlüğü yakıyorum canım genel olarak iyi ağrı sızı yok ama bazen bulanık görüyorum nedenini bilmiyorum ara ara oluyor 40gün dedi doktor onun dolmasını bekliyorumNeysesakinim canım gözlerin nasıl oldu gözlüğü çıkardın mı farkı hissediyor musun
geçen işyerindeki arkadaşının kızı anaokulunda oda fikir sordu zor durum iki kişilik çok şık kahve fincanları var o güzel olabilir ama basit takı filan düşünebilirsinkızlar ya öğrewtmenler günü geliyor.kreşteki öğretmene hediye alıcamda.ne alsam karar veremedim.hediye kabul ediyormu bilmiyorum ama fikriniz varmı?ikili fincan alsam komikmi olur.daha öğretmensi hediye ne olabilir
kişi başı ne kadar ödediniz?eğer tek alacaksan böyle bi takım daha şık bence
hoşlarına gidiyor. biz hep toplu aldık hakkaten rahat oluyor
ajandayı boşver
ne kadar böyle bir takım
mide ağrısına birebir.bende ağrıyı jilet gibi kesiyorzahterin kokusu ağır geliyor bana
inşallah 40 gün sonunda ayna gibi görürsün canımpc ye bakarken yani şimdi güneş gözlüğü yakıyorum canım genel olarak iyi ağrı sızı yok ama bazen bulanık görüyorum nedenini bilmiyorum ara ara oluyor 40gün dedi doktor onun dolmasını bekliyorum
en son yani üçüncü yılımızda 80 miydi neydi yaakişi başı ne kadar ödediniz?
inş canıminşallah 40 gün sonunda ayna gibi görürsün canım
kokusu rahatsız ediyor beni tarçına bile daha yeni yeni alıştımmide ağrısına birebir.bende ağrıyı jilet gibi kesiyor
ben ikisini de seviyorum ama erinmekten kalkıp yapmıyorumkokusu rahatsız ediyor beni tarçına bile daha yeni yeni alıştım
40-50 civarıne kadar böyle bir takım
iyi uygunmuş çok şık birde40-50 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?