2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

aa aa bak onu bilmiyordum.

ben hiç dışarı asmam hatta nefret ederim dışarda sallanan eşyalardan odada kurur askıda kendi kendi. annem çok kuruturdu mandal izi olurdu hep giysilerim ordan kaldı bu bende
ayrı bir odam olmasa sıkıntı o konuda katılıyorum
.

aa o zaman iyi yapmışşın bende daha açmadım kombiyi tüm gün güneş görüyor gerek duymadık hiç açmayı

ah kuzum ah o sorgulama hali hep oluyor inanki ama şöyle bir iki hafta evde kalsan eminim diyceksinki çalışma hayatı yine iyiymiş. biz annelerimiz gibi değiliz bu yanlış anlaşılmasın o zamanlarda mahalle vardı komşular vardı ben evimizin boş kaldığını hiç hatırlamam ya da biz giderdik. şimdi herkes kendi dairesinde çat kapı bi yere gidemiyorsun. ya da mesela komşuluk olayı çok samimiyetsiz geliyor neden çünkü mutlaka bi dedikodu ortamı hemen kafanın uyuştuğu insanları bulmak zor. e sürekli dışarıya falanda çıkamıyosun. sosyal olayım faaliyetlere katılayım desek en azından haftada bir ya da iki sefer heryere çocukla katılamıyosun falan filan işte canım. çok dolandırdım sanırım ama sözün özü kalbini dinle akşam 1 saat doya doya birlikte vakit geçirin yeter

bende sevmem hiç çamaşır askısını balkona alıyorum ona asıyorum. bende de fazla oda var ama yine de bi güneş görsün rüzgar vursun :)

niye kıııızzz
ya annem asardı tam göbeğe gelecek yerede mandalı asardı güneşte o mandal iz bırakır sinir olurdum herşeyin göbeğinde mandal izi atletlerde filan .benim evimde bir adet bile mandal yok almadım almamda sinir oluyorum o mandala
evde odada seriyorum askıya mandal yok pencere önünde zaten güneş görüyor hemen yanında ütü masası açılı ordan alırım bu tarafta da katlarım ohh miss
mesela battaniye yorgan yıkıyorum kilim yıkıyorum makinede balkona asmıyorum yine koltuk üzerine koyuyorum güneş vuruyor tüm gün ordan kuruyor akşam gelincede alıp katlıyorum.
nevresim çarsafta katlıyorum öyle kurutuyorum askıda kuruyunca da hemen alıp dolaba koyuyorum
birde şu var tüm dışarıdayım evde değilim sabah assam toz olur kir olur onun endişeni olur bende evde olsam hemen 2 saatte indirim ama işteyim yağmur yağar güneş çıkar dolu yağar ben onu kafamda hiç telaşa koyamam valla

befeerrr uyanamıyorum yaaa gerçi geç yattım ama böyle kalkınca sinir oluyorum
bende gece uyuyamadım bugünlerde bende öyle oluyorum hava geçişlerinden öyle sabah işe gelince limon sıkıp zencefille b,rlikle içiyorum o biraz canlılık veriyor tavsiye ederim yada extra vitamin al

bende gece uyuyamadım bugünlerde bende öyle oluyorum hava geçişlerinden öyle sabah işe gelince limon sıkıp zencefille b,rlikle içiyorum o biraz canlılık veriyor tavsiye ederim yada extra vitamin al
bende bu ara limonlu zahtere taktım o güzel oluyor evet zencefile başlamam lazım o da harika bişey gerçekten zindelik veriyor

ya çamaşır bitmiyor.dün iki makinalık vardı katlayıp yerleştirdim.akşamda yine bir makinalık kurudu ama gözüm kesmedi katlamaya öylece duruyor

kızlar ya öğrewtmenler günü geliyor.kreşteki öğretmene hediye alıcamda.ne alsam karar veremedim.hediye kabul ediyormu bilmiyorum ama fikriniz varmı?ikili fincan alsam komikmi olur.daha öğretmensi hediye ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…