aa aa bak onu bilmiyordum.evet akıp gidiyor hayat işte . hafta sonu çalışmadım evdeydim ama dışarıyı özledim. şimdi işteyim evi düşünüyorum. ama evdede olsam hiç birşey yapmam boş boş yatarım tüm gün...
cocuk olunca haklısın kaliteli beraber vakit geçirme olayı önemli..
ama hem onlar için hem kendin yapıyorsun bu durumu ..
evet geçen hafta o ağaçlar için ekrandan tanımlama filan yapmıştım bir link vardı .
eline sağlık
mesela bu vakitte ekilen ağaçların çoğu kururmuş baharda ekilse daha çok canlı ağaç kalırmış tarih seçimi kötü diyorlardı
ben hiç dışarı asmam hatta nefret ederim dışarda sallanan eşyalardan odada kurur askıda kendi kendi. annem çok kuruturdu mandal izi olurdu hep giysilerim ordan kaldı bu bendeahh ahh bende ikisinden de istiyorum kurutma makinası iyi hoş da canım gün yüzü de görmesi lazım çamaşırların ama bizim gibi haftasonu bu işleri halledenler için sıkıntı bazen kurumuyor 2 gün ortalıkta çamaşır olunca da hep dağınıklık varmış gibi oluyor.
aa o zaman iyi yapmışşın bende daha açmadım kombiyi tüm gün güneş görüyor gerek duymadık hiç açmayıya ben yazın iki defa göndermiştim halıları o yüzden bekledim kirli de değildi zaten ama tozu falan gitsin diye yolladım cuma günü gelir dedi adam gecede kombiyi falan açarım gündüz camları kurur inşallah.
ah kuzum ah o sorgulama hali hep oluyor inanki ama şöyle bir iki hafta evde kalsan eminim diyceksinki çalışma hayatı yine iyiymiş. biz annelerimiz gibi değiliz bu yanlış anlaşılmasın o zamanlarda mahalle vardı komşular vardı ben evimizin boş kaldığını hiç hatırlamam ya da biz giderdik. şimdi herkes kendi dairesinde çat kapı bi yere gidemiyorsun. ya da mesela komşuluk olayı çok samimiyetsiz geliyor neden çünkü mutlaka bi dedikodu ortamı hemen kafanın uyuştuğu insanları bulmak zor. e sürekli dışarıya falanda çıkamıyosun. sosyal olayım faaliyetlere katılayım desek en azından haftada bir ya da iki sefer heryere çocukla katılamıyosun falan filan işte canım. çok dolandırdım sanırım ama sözün özü kalbini dinle akşam 1 saat doya doya birlikte vakit geçirin yeterha o bakımdan.tabi.şuan misal aklım evde.çocuklar bişeyler yapıyor ama ben görmüyorum.bu konuyu deşelersem canım çok yanar.because hala ara ara böyle çocuk büyütmemi olur diye kendime çok sormuşluğum çok kızmışlığım ve dahi çok suçlamışlığım var.hep bişeyler eksik.hayat akıyor gidiyor bilmediğimiz görmediğimiz duymadığımız yerlerde.kanun bu pufff ehhh be befo felsefe yapalımmı.sonrada olumlamalara geçelim ne dersin baby.
ayy benim kafa hala bi hoş.dün ağaç ekdim.kendi kendime bağırıyorum tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana ormanlar yurdumaaaaaa diye.içimdeki çığlığı buşekilde anca ataraım sanırım
bende sevmem hiç çamaşır askısını balkona alıyorum ona asıyorum. bende de fazla oda var ama yine de bi güneş görsün rüzgar vursun :)ben hiç dışarı asmam hatta nefret ederim dışarda sallanan eşyalardan odada kurur askıda kendi kendi. annem çok kuruturdu mandal izi olurdu hep giysilerim ordan kaldı bu bende
ayrı bir odam olmasa sıkıntı o konuda katılıyorum
.
yok değmesin hiç etkileşimde bulunulmasınbende sevmem hiç çamaşır askısını balkona alıyorum ona asıyorum. bende de fazla oda var ama yine de bi güneş görsün rüzgar vursun :)
niye kıııızzzyok değmesin hiç etkileşimde bulunulmasın
ya annem asardı tam göbeğe gelecek yerede mandalı asardı güneşte o mandal iz bırakır sinir olurdum herşeyin göbeğinde mandal izi atletlerde filan .benim evimde bir adet bile mandal yok almadım almamda sinir oluyorum o mandalaniye kıııızzz
günaydın tatlımgünaydıınn
befeerrr uyanamıyorum yaaa gerçi geç yattım ama böyle kalkınca sinir oluyorumgünaydın tatlım
bende gece uyuyamadım bugünlerde bende öyle oluyorum hava geçişlerinden öyle sabah işe gelince limon sıkıp zencefille b,rlikle içiyorum o biraz canlılık veriyor tavsiye ederim yada extra vitamin albefeerrr uyanamıyorum yaaa gerçi geç yattım ama böyle kalkınca sinir oluyorum
ne yapıyorsun nasılsın canımgünaydın
bende bu ara limonlu zahtere taktım o güzel oluyor evet zencefile başlamam lazım o da harika bişey gerçekten zindelik veriyorbende gece uyuyamadım bugünlerde bende öyle oluyorum hava geçişlerinden öyle sabah işe gelince limon sıkıp zencefille b,rlikle içiyorum o biraz canlılık veriyor tavsiye ederim yada extra vitamin al
iyidir kuzu sen ?ne yapıyorsun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?