2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

canım sınıfça toplu almaz mısınız? öyle daha rahat oluyor
kimseyle görüşmüyorum.grup kurulmuş ama hoca foto işte bilgi vs veriyor ordan.bide iki hoca var.esas hocasına alıcamda ,diğerinde ingilizce vs veriyor.ama çok değil.onada gerekirmi.?çok büyük bişey düşünmüyorum

KMHXFHPYZO57201917943_daf.webp

eğer tek alacaksan böyle bi takım daha şık bence
hoşlarına gidiyor. biz hep toplu aldık hakkaten rahat oluyor
ajandayı boşver :KK70:
tmm bu ikili takımdan alayım o vakit.eşiyle karşılıklı içsin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
niye kız ajanda da güzel bence 2020 alırım oh mis:KK70::KK70::KK70::KK70:

Neysesakinim Neysesakinim canım gözlerin nasıl oldu gözlüğü çıkardın mı farkı hissediyor musun
pc ye bakarken yani şimdi güneş gözlüğü yakıyorum canım genel olarak iyi ağrı sızı yok ama bazen bulanık görüyorum nedenini bilmiyorum ara ara oluyor 40gün dedi doktor onun dolmasını bekliyorum

kızlar ya öğrewtmenler günü geliyor.kreşteki öğretmene hediye alıcamda.ne alsam karar veremedim.hediye kabul ediyormu bilmiyorum ama fikriniz varmı?ikili fincan alsam komikmi olur.daha öğretmensi hediye ne olabilir
geçen işyerindeki arkadaşının kızı anaokulunda oda fikir sordu zor durum iki kişilik çok şık kahve fincanları var o güzel olabilir ama basit takı filan düşünebilirsin

kişi başı ne kadar ödediniz?
en son yani üçüncü yılımızda 80 miydi neydi yaa
ilk yıl kahve makinası aldık 3 yardımcı öğretmen vardı bi de ing öğretmeni 3 ü de tam zamanlı sınıfta bulunuyorlardı birine alıp öbürüne almamak olmazdı. tane o zaman arçeliğinkiler bu kadar pahalanmamıştı
sonraki yıl tam hatırlamıyorum ama saat almıştık galiba

Back
X