2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ay şimdi öyle dedin ya ben de bi liste yapiyim Canım çekti. Zaten temizlik dışında canım her şeyi çekiyor şu an

aynen ben iş yaparken genelde baba ile oynuyorlar o yüzden sanırım biraz buda etkili

oğlumla konuştum az önce
anne ne olur işten gel evimize gidelim dedi
ne zor çalışan anne olmak küçük kuzum benim..

oğlumla konuştum az önce

Oyy yerim onun bıdı bıdı konuşmasını da evini de ben Zor mutlaka ama anneler çalışmalı,kadınlar da iş hayatında olmalı bence. Önemli olan bir arada olunca kaliteli ve dolu dolu zaman geçirmek

oğlumla konuştum az önce
oyy kıyamamkii.benimkide benide işe götür diyo.benim korkum şu.nereye gitsek işe gidiyoruz diyor.geçen çıkardık çocukları baya eğlendiler.anne biz işe geldik diyor.acaba beni her gün eğlenmeye geliyorum mu sanıyor

yap yap insanı motive ediyor valla bak..başka ne çekti canın

Bi tane masaj minderimiz var çok güzel bişey gıcık oluyorum ona :)) yayılıp onu sırtıma yerleştirmek,papatya çayı demlemek ve kitap okumak,öğleden sonra da kpss testi çözmek istedim ama evim çok kirliş :) Ütü çamaşır dağını eritmem lazım. Masaj minderiyle bakışıyorum çok cazip geliyor ama yüz vermicem gıcığa

pis o minder kaka o.bakma ona.işine gücüne bak.

Bu çok olası, mesela 2. Çocuk olunca kreşe başlayan ilk çocuklar bebek ve annenin evde çılgınca eğlendiğini,kendisinin okula bu yüzden gönderildiğini düşünüyor okulu ceza olarak görüyor Sonra minnacık psikolojileri bedene vurma savunma mekanizmasını çalıştırıyor,karınları ağrıyıp eve geliyorlar. Okula tepki başlıyor Bizim gibi düşünmüyorlar ama çok tatlı bi kafa yapıları var

oğlumla konuştum az önce
çok zor hemde .. senin yine gözün arkada değil canm kayınvaliden bakıyor
bütün gün neler yapıyorlar peki kayınvaliden oglunu oynaştırabiliyormu eğitici oyunlar felan ? yoksa kendi halindemi genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…