2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evinin yakında olması büyük avantaj.ee ben çıksam onikide anca bi yarım saat kalabilirim evde.ondada zaten çocuklar oyun istıyor iki lokma bişey yeyip hemen çıkıyordum

Yok artıkk :)) Bana misafir gelcem diyince ben napcam diye deli danalar gibi dolanmaya başlıyorum Misafiri çok severim ama en çok çat kapı gelip Allah ne verdiyse çıkarttığım zaman seviyorum
bende çat kapı sevmiyorum.mutlaka haber verilecek bana.

Bu gün evimi temizlicem hala uff puff yapa yapa nası temizleyeceğimi düşünüyorum :)) saat 3 olur ben hala düşünüyor olurum muhtemelen

o yüzden mi ama benimle oynamak bile istemiyor

benim büyük aynı.sabah uyandı eşim ekmek almaya çıkmış.ben gittim yanına ayağıyla tekme attı babam delsin diyor.bende çok soruladım kendimi başlarda.küçük öyle değil.sanırım çalışıyoruz diye tepkililer bize.bırakıp gidiyoruz gibi geliyor onlara.hoş babalarda çıkıyor

olabilr acaba gerçekten çalışıyoruz diye mi öyle yapıyorlar
ama babalarıda çalışıyor benim oglumda beni tekmeliyor git diye.

ne güzel ya.ben biraz şeyim ımmm tembel.şaka şaka bende pratik yemek yaparım.kayın validem bile çok zaman şaşırır aa ne zaman yaptın der.ama yemek işini günlük yetiştirebiliyorum.en fazla çorba yapıyorum çocuklara yatmadan.

Ben açık açık itiraf ediyorum aşırı tembelim ev işi konusunda Ben yapıyorum o kirleniyor bu döngü nereye kadar hı? Benim pompili anlayışsız olsa ve yardım etmese acayip papaz olurduk kesin

sabahları 1 saat erken kalkıp akşamın yemeğini yapsan ?

olabilr acaba gerçekten çalışıyoruz diye mi öyle yapıyorlar
ama babalarıda çalışıyor benim oglumda beni tekmeliyor git diye.
belli bi yaştan sonra erkek çocuğu anneye düşüyormuş.bizdede durum aynı babam tuvalete götürsün,babam yedirsin.bide ben oynamaya çok vakit bulamıyorum.orayı düzenle burayı topla yemek yap falan pertim çıkıyor.

belkide ben onu bırakıp işe gidiyorm diye tepkilidir bana

Öyle olabilir,ama baba da gidiyor işe neticede :)) Sevebileceği oyunları oynayıp kaliteli zaman geçirince düzelir :) Bi de bizim evde de şöyleydi annem kural koyar zorla yemek yedirir hasta olmayalım diye uğraşır dururdu. Babam kural bozar,eğlenceli davranırdı. E kimle oynar kimi daha çok severdik bil bakalım

Ben açık açık itiraf ediyorum aşırı tembelim ev işi konusunda Ben yapıyorum o kirleniyor bu döngü nereye kadar hı? Benim pompili anlayışsız olsa ve yardım etmese acayip papaz olurduk kesin
zaten yardım etmese hemen kabarıyorum hırlıyorum ben
işim çoksa liste yapıyorum kendime buz dolabına asıyorum bitirdikçe üstünü çiziyorum.bi oh çekiyorum. heman edasıyla güç bende artık yapıyorum.sanki dünyayı kurtarmışım .altı üstü temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…