- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
senin kız nasıl.naptın değişiklik varmı hayatındahey Maşallahhhhhh rabbim bağışlasın canımmm benım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kız nasıl.naptın değişiklik varmı hayatındahey Maşallahhhhhh rabbim bağışlasın canımmm benım
çok zahmetli ama graten yap beşamel soslu iyi oluyor öyle.yavaş yavaş geçer yoğunluk.hiç bilmiyorum ama karnabahar vardı evde onla bişeyler düşünüyorum
benım kızım kocaman oldu ablası 16 yasındasenin kız nasıl.naptın değişiklik varmı hayatında
birde hala ekonomik kriz yok deniliyor... yazık günah bu insanlara tek maaş ile ev geçindirenler çocuk okutanlar ne yapsınevet ekonomi ciddi manada kötü.ben türkiyeyi ilk kez bu kadar sıkıntılı görüyorum.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
neeeee krizmi yokmuş....ben gerçekten konuşmak istemiyıoum :)))birde hala ekonomik kriz yok deniliyor... yazık günah bu insanlara tek maaş ile ev geçindirenler çocuk okutanlar ne yapsın
herkes oglunun pantolonu olmadığı için okula alınmayan cocuğu için kendini mi öldürsün bunu istiyorlar
evet olabilirçok zahmetli ama graten yap beşamel soslu iyi oluyor öyle.
maşallah ya seneler nasıl geçiyorbenım kızım kocaman oldu ablası 16 yasında
bir değişiklik yok be canım
aynı şükür.
evet siyaset meydanında okudum güya kriz yokmuşneeeee krizmi yokmuş....ben gerçekten konuşmak istemiyıoum :)))
çık ordanyine müge anlıya daldım
hemde nasıl yaşlandıkyaevet olabilir
maşallah ya seneler nasıl geçiyor
heeeee orda konuşuluyorsa doğrudurevet siyaset meydanında okudum güya kriz yokmuş
girmiyorum oralara ben yahemde nasıl yaşlandıkya
heeeee orda konuşuluyorsa doğrudur
valla zaten sinirlerim çok bozukgirmiyorum oralara ben ya
yok boş ver.boş yere sinirleniyorsun beynin yanıyorvalla zaten sinirlerim çok bozuk
bende girmiyorum.
çünki benım eliminde ağzımında ayarı yok
boşuna canım sıkılmasın
ayne canım zaten kendi aklım şu sıralar kendime yetmiyor.yok boş ver.boş yere sinirleniyorsun beynin yanıyor
kimse uğramıyorHeyttt ölü topik
ne yaptında kaçırdın len milletikimse uğramıyor
insanların geyik yapası yok zaariçleri geçmişne yaptında kaçırdın len milleti