- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
hoşgeldin ballı lokma tatlısı.nasılsın.nrelerdesincanım su an sakın kredi işine girme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin ballı lokma tatlısı.nasılsın.nrelerdesincanım su an sakın kredi işine girme
yok şu an girmeyeceğiz zaten ocakdan sonra ve faizi düşk olacak bizimkinin işimden dolayı =) yoksa kredi felan çekmek ne mümkün..canım su an sakın kredi işine girme
evet şu an çok yüksek zaten bizde ancak ocakda maaş zamlarından sonra çekebiliriz.walla ödeniyor be canım yoksa her ay o kadar para mümkün değil.
ama şuan faizler çok yüksek biraz bekleyin bence
şuan ekonomide ciddi sıkıntılar var.maaşlara gelecek zamlarda bile sıkıntı olabilir.ekimde yeni bir dalga bekleniyor.ekonomini düzelmesi benim acımdan baya zaman alacak gibi.ocak için konuşmak erken olabilir ama aldığın paranın kaç katını geri isticekler.evet şu an çok yüksek zaten bizde ancak ocakda maaş zamlarından sonra çekebiliriz.
aynen canım bizde ev alacaktık ama bakdık faizler coşmuş vazgeçtik.yok şu an girmeyeceğiz zaten ocakdan sonra ve faizi düşk olacak bizimkinin işimden dolayı =) yoksa kredi felan çekmek ne mümkün..
evet ekonomi ciddi manada kötü.ben türkiyeyi ilk kez bu kadar sıkıntılı görüyorum.şuan ekonomide ciddi sıkıntılar var.maaşlara gelecek zamlarda bile sıkıntı olabilir.ekimde yeni bir dalga bekleniyor.ekonomini düzelmesi benim acımdan baya zaman alacak gibi.ocak için konuşmak erken olabilir ama aldığın paranın kaç katını geri isticekler.
hoşgeldin ballı lokma tatlısı.nasılsın.nrelerdesin
mr bacım.iyi ettin azcık dinlenmerhaba kızlar. nasılsınız . bi çay arası verdim . yoğunluk devam
misk sen nasılsın yavrun nasıl kocaman olmuşturmr bacım.iyi ettin azcık dinlen
amin canım.çok çok kötüevet ekonomi ciddi manada kötü.ben türkiyeyi ilk kez bu kadar sıkıntılı görüyorum.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
ne oldu koluna hayırdırhoş buldum miskim ne olsun be canım kolumla boğuşuyorum
fizik tedaviye gidip geliyorum
birde ülkenin halini düşünüyorum hindi gibi.
amin canım.çok çok kötü
kireçleme oldu canım donuk omuza çevirdi.ne oldu koluna hayırdır
evet kuzum . çok yorucu ve stresli bi haftaya başladık . geçen hafta da öyleydi.mr bacım.iyi ettin azcık dinlen
büyüdelr ya üç yaşında oldu.diğer 1,5misk sen nasılsın yavrun nasıl kocaman olmuştur
çok geçmiş olsun. canım.çalışıyormusunkireçleme oldu canım donuk omuza çevirdi.
hey Maşallahhhhhh rabbim bağışlasın canımmm benımbüyüdelr ya üç yaşında oldu.diğer 1,5
evet canım calışmamam engel değil sadece kolumu arkaya bükemiyorum ve kaldıramıyorumçok geçmiş olsun. canım.çalışıyormusun
yavaş yavaş geçer yoğunluk.hiç bilmiyorum ama karnabahar vardı evde onla bişeyler düşünüyorumevet kuzum . çok yorucu ve stresli bi haftaya başladık . geçen hafta da öyleydi.
atlatıyoruz baya baya .rutine gireceğiz az kaldı.
sen nasılsın . akşama ne yimek yapcaaan