2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

güne girebilirsin bak canm iyi olur paran birikmiş olur çok mantıklı bende girerdim eğer ödemelerimiz olmasaydı
sizin arabanınz hangi model ve marka ? 2 araba mı var.. tahmin edebilyorm seneye masrafınız daha çok artar..
biraz lüx e kaçan harcamalarınızdan kısabilirsiniz
ben çok tutumluyumdur bu konuda =)
tutayım diyorum bazen ipin ucu kaçıyor.beim kendi arabam var.eşim işyerinin arabasını kullanıyor.hyundai aksent era canım otamatik vites.modelini bilemdim ya.2010 olabilir ama emin değilim

tutayım diyorum bazen ipin ucu kaçıyor.beim kendi arabam var.eşim işyerinin arabasını kullanıyor.hyundai aksent era canım otamatik vites.modelini bilemdim ya.2010 olabilir ama emin değilim
ipun ucunu kaçırmamak için gereksiz ve tutarsız harcamalarını fark edip onlardan uzak tutacaksın kendini ben öyle yaptım çok faydasını gördüm
1 ayboyunca nereye ne harcanmış vs.. baktım baktık eşimle zaten direk çıkıyor ortaya lüzumsuz harcamalar
inşallah gönlünce bir arabaya değiştirebilirsin
bizde golf almak istiyoruz 1.6 30 35 bin arası değişiyor fiyatları

ipun ucunu kaçırmamak için gereksiz ve tutarsız harcamalarını fark edip onlardan uzak tutacaksın kendini ben öyle yaptım çok faydasını gördüm
1 ayboyunca nereye ne harcanmış vs.. baktım baktık eşimle zaten direk çıkıyor ortaya lüzumsuz harcamalar
inşallah gönlünce bir arabaya değiştirebilirsin
bizde golf almak istiyoruz 1.6 30 35 bin arası değişiyor fiyatları
ihtiyac dışına çıkmamaya çalışıyorum.hyundai blue hoşuma gidiyor ama her gün başka bir arabaya vuruluyorum:KK70::KK70:golflerde güzel.

aynen öyle... herşeye zam gelmiş cogu yer kapanıyor
birde demezlermi ekonomik kriz yok ya he he :KK14:
dün ogluma bez aldık ona bile 8 lira zam bindirmişler vay anasına :KK51:
bezi geçtim ıslak mendil bile.hoş zamlanmayan bişey kalmadı

ihtiyac dışına çıkmamaya çalışıyorum.hyundai blue hoşuma gidiyor ama her gün başka bir arabaya vuruluyorum:KK70::KK70:golflerde güzel.
evet bende golf istiyorum inşallah şu an ki arabamız 17 bin civarı satılır 13 bine almştık hiç olmadı 16 bine kesin gider
üstüne kredi çekeceğiz borca harca girmeden birikimde olmuyor ilerliyemiyosunda :KK51: maaşlar bir zamlansn bir görelim ne olacak ne bitecek :110: ama bir yandanda krediyi ödeyemessek diye korkmuyor değilim.

walla ödeniyor be canım yoksa her ay o kadar para mümkün değil.
ama şuan faizler çok yüksek biraz bekleyin bence

X