- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
daha once konusmadık , yemek yemek ıyı gelecektır agrıyabitki çayımı içsem napsam.yemeğe çıkacam birazdan yemekten sonra içeyim.seninle daha önce yazışmışmıydık.mesleğin nedir
muhasebecıyım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha once konusmadık , yemek yemek ıyı gelecektır agrıyabitki çayımı içsem napsam.yemeğe çıkacam birazdan yemekten sonra içeyim.seninle daha önce yazışmışmıydık.mesleğin nedir
memnun oldum ohalde.nickin tanıdık geldi amadaha once konusmadık , yemek yemek ıyı gelecektır agrıya
muhasebecıyım ben
bu konuya ılk defa yazıyorum ,memnun oldum ohalde.nickin tanıdık geldi ama
bende uzun bi ara vermiş.sonra hopp burda buldum kendimi.doğrudur denk gelmişizdir mutlak.memurum bende.bu konuya ılk defa yazıyorum ,
uzun zamandır kk ya gırmedım aslında belkıde konusmusuzdur
bende memnun oldum sızın meslegınız nedır?
ne guzel , bu sene bende kpss de sansımı deneyecegımbende uzun bi ara vermiş.sonra hopp burda buldum kendimi.doğrudur denk gelmişizdir mutlak.memurum bende.
viks iyi geliyor mu hiç duymamıştımbende minoset içtim.gece viks sürüp uyudum
gunaydınnnGÜNAYDIN İŞTE GELDİM BURDAYIM
inş gönlünce olurne guzel , bu sene bende kpss de sansımı deneyecegım
evet canım uyurken ağrıyan bölgeye hafif sür.gözüne temas etmesinviks iyi geliyor mu hiç duymamıştım
nerelerdesin canımGÜNAYDIN İŞTE GELDİM BURDAYIM
Tamamdır bunu kesinlikle deneyeceğimmevet canım uyurken ağrıyan bölgeye hafif sür.gözüne temas etmesin
nerelerdesin canım
ınsallah ..inş gönlünce olur
mutlaka dene hafifletiyor.en az bir saat dinlendiriyoTamamdır bunu kesinlikle deneyeceğimm
aa yok artık. sende mi?bu gün herkesin üzerinde bi sıkıntı var.bizde onu konuşuyorduk.iki gündür baş ağrısı çekiyoruz yabugün biraz yoğunum
birde gözlerimi açamıyorum başıma vuruyo ağrısı
iyi hissetmiyorum kendimi yaaa
evlimisin.çoluk çocuk varmıınsallah ..
aa yok artık. sende mi?bu gün herkesin üzerinde bi sıkıntı var.bizde onu konuşuyorduk.iki gündür baş ağrısı çekiyoruz ya
geçmiş olsun canım neyin var neden basın agrıyorkisabah işe geç geldim kalkamadım gözlerimin ve başımın ağrısından düşünün
gözlerim sanki bulanık görüyo başım ağrıyo üstümde bir ağırlık
biran önce akşam olsunnnnnnnnnnnnnnnnn